Η μάχη της Ζέτας Μακρυπούλια με το DWTS

Η Ζέτα Μακρυπούλια παίρνει θέση μάχης «απέναντι» από το «DWTS». Ο ανταγωνισμός της prime time τις Κυριακές εντείνεται, καθώς σύντομα στο… ρινγκ ανεβαίνει και η Ζέτα Μακρυπούλια.

Το «Ρουκ Ζουκ» αποκτά και βραδινή εκδοχή celebrity, που θα έχει, μάλιστα, σταθερή παρουσία στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό του καναλιού, η πρεμιέρα του «Ρουκ Ζουκ special» θα μεταδοθεί την Κυριακή 31 Οκτωβρίου στις 20:00 με ένα δίωρο επεισόδιο και με τη συμμετοχή επωνύμων παικτών που θα διαγωνιστούν για φιλανθρωπικό σκοπό.

Η είσοδος του «Ρουκ Ζουκ» στην prime time τις Κυριακές ανεβάζει κατακόρυφα τον ανταγωνισμό στην εν λόγω ζώνη, καθώς θα «κονταροχτυπηθεί» με το «Dancing with the stars» (Star) -πρόγραμμα το οποίο στο παρελθόν έχει παρουσιάσει η Ζ. Μακρυπούλια στον ΑΝΤ1- , αλλά και με το «The voice» (ΣΚΑΪ) και τη «Γη της ελιάς» (Mega).

Rouk Zouk

Με καλή ενέργεια, ανεβασμένη διάθεση και πολύ χιούμορ, οι καλεσμένοι του «Rouk Zouk Special» μας κλείνουν το μάτι, μας χτυπούν στον ώμο, γνέφουν με το σώμα, ζωντανεύουν τις λέξεις,
χορεύουν, τραγουδούν, κερδίζουν, χάνουν και γελούν δυνατά!

Οι ομάδες θα δοκιμάζονται σε όλα τα αγαπημένα και άκρως διασκεδαστικά παιχνίδια του «ROUK ZOUK» και το πιο παρεΐστικο τηλεπαιχνίδι της ελληνικής τηλεόρασης με την απολαυστική Ζέτα
Μακρυπούλια θα μας ταξιδεύει κάθε Κυριακή βράδυ στον κόσμο της ψυχαγωγίας.

Πηγή: Reallife

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ