Η Κουτσελίνη θα “προπονήσει” την Σπυροπούλου

Η Κουτσελίνη θα “προπονήσει” την Σπυροπούλου

Η προετοιμασία της υποψήφιας Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, που θα διεκδικήσει το στέμμα από τη «βασίλισσα της τηλεόρασης», απαιτεί αθλητική πειθαρχία και καθημερινές «προπονήσεις». Γι’ αυτό χρειάζεται δίπλα της έναν έμπειρο προπονητή. Και αυτός βρέθηκε στο πρόσωπο της Ζήνας Κουτσελίνη σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας “Εspresso”.

Μπορεί η νέα ξανθιά του Alpha την καινούργια σεζόν να συνεχίζει να βρίσκεται στην εκπομπή «Μες στην καλή χαρά», αλλά αυτό που επιθυμεί το κανάλι είναι ο ρόλος της να αναβαθμιστεί και μάλιστα κατά πολύ. Αυτό θα κληθεί, σύμφωνα με πληροφορίες, να της «διδάξει» η Ζήνα Κουτσελίνη.

Η εμπειρία της στα τηλεοπτικά κανάλια, αλλά και η συνεργασία της με την Ελένη τα «χρυσά» χρόνια της τηλεόρασης την καθιστούν το κατάλληλο άτομο στην κατάλληλη θέση. Γνωρίζει μέχρι τη μικρότερη λεπτομέρεια τα… κόλπα της τηλεόρασης και έχει εκπαιδευτεί να ξέρει από πριν τι χρειάζεται ο τηλεθεατής για να κερδίσει ο εκάστοτε παρουσιαστής την προτίμησή του.

Ως νέα υπεύθυνη ψυχαγωγικού προγράμματος του Alpha, θα κληθεί να δώσει τις σωστές συμβουλές και κατευθύνσεις στο νέο ανερχόμενο πρόσωπο της τηλεόρασης. Γιατί το κανάλι, ψάχνοντας για καινούργια και φρέσκα πρόσωπα, έχει αναγνωρίσει σε αυτό της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου ότι υπάρχει τηλεοπτικό μέλλον.

Πηγή: Espresso

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ