Η γνωστή πανελίστρια και ο “τσακωμός” της με … το σαπούνι

Δύσκολη τη ζωή των συνεργατών της έχει κάνει, σύμφωνα με την εφημερίδα “Espresso” ,γνωστή πανελίστρια της μικρής οθόνης καθώς «έχει τσακωθεί» με το σαπούνι.

Όπως αποκαλύπτει το δημοσίευμα, η γνωστή πανελίστρια είναι νέα, όμορφη, καλογυμνασμένη και κάνει καριέρα με το παρατσούκλι «Μις Ασβός» διότι η σχέση της με το σαπούνι είναι ανύπαρκτη, σε σημείο να δημιουργεί πρόβλημα στους συνεργάτες της – όχι μόνο λόγω της έντονης μυρωδιάς που αναδύεται από το σώμα της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι συνάδελφοί της στο πάνελ κάθονται με την πλάτη τους γυρισμένη προς εκείνη για να αναπνέουν… καθαρό αέρα. Δεν είναι μόνο η ενοχλητική κακοσμία της νεαρής κοπέλας, την οποία αποπνέει ακόμα και η… αύρα της. Σ’ αυτό έρχονται να προστεθούν η ανύπαρκτη ατομική υγιεινή και καθαριότητα της κοπέλας.

Πρόσφατα, η γνωστή πανελίστρια εμφανίστηκε καλεσμένη σε talk show και κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο χώρο του μακιγιάζ, η make up artist και η κομμώτρια δεινοπάθησαν – ειδικά όταν έβγαλε τα παπούτσια της. Στο χώρο διέρρευσε μία πολύ δυσάρεστη οσμή από τις βρόμικες, άπλυτες κάλτσες της. Η μυρωδιά ξέφυγε στους διαδρόμους του καναλιού και οι περαστικοί δημοσιογράφοι και τεχνικοί έκλειναν τη μύτη τους, καθώς μία από τις εργαζόμενες αποφάσισε να βγάλει τα παπούτσια της καλεσμένης έξω από το καμαρίνι, επειδή δεν άντεχε άλλο τη βρόμα.

Η κομμώτρια που ανέλαβε να χτενίσει τα άλουστα και κομπιασμένα μαλλιά της πανελίστριας ανέβηκε έναν μικρό Γολγοθά γιατί όσο το πιστολάκι «έψηνε» τις τούφες για να ισιώσουν, ο λευκός καπνός της λίγδας ανέβαινε προς το ταβάνι.

Σε άλλη περίπτωση, η celebrity φωτογραφήθηκε με γνωστό πρόσωπο της showbiz, ο οποίος ανακατευόταν καθ’ όλη τη διάρκεια του shooting επειδή εκείνη δεν είχε φροντίσει και πάλι να πλυθεί. Ο άντρας έκανε κρυφά νοήματα στον φωτογράφο να βιαστεί με τις λήψεις, καθώς ο χρόνος της αντοχής του είχε τελειώσει ακριβώς τη στιγμή που ξεκινούσε η φωτογράφιση.

Πηγή: espresso

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ