Η Γκαγκάκη για τις κριτικές

Η Γκαγκάκη για τις κριτικές

Η Κατερίνα Γκαγκάκη, Διευθύντρια Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων του ΑΝΤ1 αλλά και μέλος της κριτικής επιτροπής του “Your Face Sounds Familiar” μιλά για τις κριτικές που δέχεται για το show.

Διαβάστε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό “ΟΚ!”.

Περνάς καλά, αλλά δέχεσαι αρκετή κριτική για όσα λες.

Στο παρελθόν με είχαν πάει “βελούδινα”, δεν με άγγιζε κανείς λόγω της κανονικής μου δουλειάς. Ήταν λίγο άδικο, γιατί δεν με είχαν κρίνει ή κατακρίνει όπως τους άλλους.

Αποκλείεται να ήταν όλα καλά. Τώρα, εφόσον αποφάσισα να είμαι πιο ανοιχτή σε αυτά που λέω και στον τρόπο που τα λέω, έγινε και η κριτική πιο ανοιχτή. Μου συμπεριφέρονται όπως στους άλλους συμμετέχοντες της επιτροπής. Το βρίσκω χρήσιμο. Πλέον αντιμετωπίζω τους ανθρώπους που συνεργάζομαι ως διευθύντρια Επικοινωνίας του σταθμού διαφορετικά, γιατί αυτά που μου λένε τα έχω ζήσει. Είμαι πιο ευαίσθητη. Πριν το έβλεπα πιο αποστασιοποιημένα.

 

 

Δεν σε έχει πονέσει καμία κριτική; Όταν επιστρέφεις στο σπίτι σου είσαι πάντα καλά;

Παλιά όταν τέλειωνε το “X – Factor” έπαιρνα τηλέφωνο τη μαμά μου και μου έλεγε: “Σήμερα μου αρέσες περισσότερα ή λιγότερο”. Τώρα παίρνω τηλέφωνο τον μπαμπά μου και είναι φορές που μου λέει: “Σήμερα ήσουν πάρα πολύ καλή” και είναι φορές που μου λέει “Μια χαρά”. Όταν μου λέει: “Μια χαρά” στενοχωριέμαι. Είναι άνθρωποι που έχουν για μένα μια ιδιαίτερη συναισθηματική σημασία. Τα υπόλοιπα δεν με αγγίζουν καθόλου”.

 

Πηγή: ΟΚ!

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ