Η Γη της Ελιάς: Στριμώχνουν την Αθηνά και την ξυλοκοπούν βάναυσα

Με αγωνία αναμένουν οι τηλεθεατές τις εξελίξεις στη σειρά του Mega «Η Γη της Ελιάς».

Η Γη της Ελιάς: Τι θα δούμε απόψε – Τρίτη 25 Οκτωβρίου

Επεισόδιο 32 

Οι απειλές της Αθηνάς στη Βαγγελιώ γρήγορα θα της γυρίσουν μπούμερανγκ, καθώς η συμμορία τη στριμώχνει και τη ξυλοκοπεί βάναυσα.

Η Αρετή με την Ασπασία τελικά λυγίζουν τον Θανάση, ο οποίος αναγκάζεται να τους επιστρέψει τα χρήματα προκειμένου να τον αφήσουν ελεύθερο. Ο απόηχος του πένθους για τον Ιάκωβο, βρίσκει την Ιουλία συντετριμμένη, ο Κουράκος όμως αδυνατεί να της σταθεί.

Η Χάιδω προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την κακή συγκυρία προκειμένου να πλησιάσει τον Λυκούργο και να τον παρηγορήσει, αλλά εκείνος δεν δέχεται τη συντροφιά της. Η Ισμήνη και η Μυρτάλη φτάνουν τις διαφορές τους στα άκρα και όλα δείχνουν πως οδεύουν στη λήξη της συνεργασίας τους.

Παράλληλα, η Μυρτάλη συγκαλεί έκτακτη γενική συνέλευση με σκοπό να αλλάξει το καταστατικό της εταιρείας. Ο Σωκράτης αρχίζει να εξοικειώνεται με το χωριό, ενώ συναντά την Αντιγόνη.

Η Γη της Ελιάς: Δείτε ένα απόσπασμα από το αποψινό επεισόδιο

Δείτε το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου

Η Γη της Ελιάς: Επεισόδιο 33 – Πέμπτη 27 Οκτωβρίου

Στην Αρεόπολη επικρατεί αναστάτωση μετά τις συλλήψεις του εγκληματικού κυκλώματος που σκότωνε κοπέλες. Ο αστυνόμος Κουράκος και η ομάδα του συνεχίζουν την έρευνα, προκειμένου να διαπιστώσουν τι άλλο μπορεί να κρύβεται πίσω απ’ αυτή την αποτρόπαια ιστορία.

Στο μεταξύ, η Μυρτάλη στη γενική συνέλευση απαιτεί να αντικατασταθεί ο Ισίδωρος και να αναλάβει η ίδια τη διοίκηση της επιχείρησης. Οι αντιρρήσεις απ’ όλους θα είναι σφοδρές, ενώ ο Ισίδωρος, με τη συνδρομή του Μάνου και της Μαργαρίτας, εκβιάσει με κάποιο τρόπο τη Μυρτάλη προκειμένου να την αναγκάσει να υποχωρήσει.

Ο Δημοσθένης θέτει τον Στάθη εκτός ψηφοδελτίου, λόγω διάστασης απόψεων. Η Ιουλία κάνει κάποιες κινήσεις για τη διαχείριση της περιουσίας του Ιάκωβου και παίρνει μία απόφαση, η οποία θα συγκινήσει πολύ τον Στάθη και θα γίνει η αφορμή ώστε οι δυο τους να έρθουν ακόμα πιο κοντά.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ