Η Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος επιτίθεται κατά μέτωπο στην Αθηνά

Ο πυροβολισμός κατά της Χάιδως πέφτει σαν κεραυνός στη σειρά “Η Γη της Ελιάς“. Το σατανικό σχέδιο της μπαίνει σε πλήρη εφαρμογή, με τον Νικόλα να εκτελεί βήμα – βήμα τις οδηγίες της.

Ο Φίλιππος, βρίσκει αιμόφυρτη τη μητέρα του στον πορτοκαλεώνα τους. Στην Αρεόπολη, όλοι μαθαίνουν ότι ο Στάθης είχε απειλήσει επανειλημμένα τη Χάιδω και οι υποψίες πέφτουν αμέσως επάνω του.

Η Ιουλία συναντά, για πρώτη φορά μετά από 20 χρόνια, τον αδελφό της τον Ιάκωβο. Η Άννα είναι πυρ και μανία με την Ευτυχία και η κατάσταση γίνεται ακόμα πιο δύσκολη όταν ο Ανέστης λέει μπροστά της ότι έχουν αποφασίσει να παντρευτούν τον ερχόμενο Ιούνιο.

Ο Ισίδωρος επιτίθεται κατά μέτωπο στην Αθηνά, χωρίς να κρατάει πια ούτε τα προσχήματα.

Τα spoiler για τη σειρά “Η Γη της Ελιάς”

Αυτός που θα συλληφθεί ως ύποπτος για την απόπειρα δολοφονίας θα είναι ο Στάθης. Η Ιουλία δίνει άλλοθι στον Στάθη, λέει ότι ήταν μαζί στο σπίτι της, στην Καρδαμύλη και με αυτόν τον τρόπο αποκαλύπτεται η παράνομη σχέση τους.

Τα νέα θα κυκλοφορήσουν πολύ γρήγορα και η Χάιδω τα μεταφέρει στην Αρετή η οποία χάνει τον κόσμο κάτω από τα πόδια της. Μην μπορώντας να συνειδητοποιήσει αυτό που της συμβαίνει, παίρνει το αυτοκίνητο, συγκρούεται μετωπικά με άλλο ΙΧ και μεταφέρεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ