Η Γη της Ελιάς: Είσοδος – έκπληξη στη σειρά από το X Factor

Η σειρά “Η Γη της Ελιάς” συνεχίζεται με ανατροπές. Πέρα από τις αποχωρήσεις δύο βασικών πρωταγωνιστών, της Αφροδίτης Λιάντου και του Αλέξανδρου Σκουρλέτη, φαίνεται πως νέα πρόσωπα μπαίνουν πριν από το φινάλε της σεζόν.

Η Γη της Ελιάς: Οι υποψίες, τα μάγια και η αποτέφρωση του Αλέξη

Ο Μίλτος Χαρόβας είναι το νέο πρόσωπο στη «Η Γη της Ελιάς». Τον θυμάστε σίγουρα από το X Factor, ενώ ο ρόλος θα είναι έκπληξη.

Ο Ανδρέας Γεωργίου είχε πει πριν από λίγο χρονικό διάστημα για έναν παίκτη που ήθελε μελλοντικά στη σειρά και το έκανε πραγματικότητα.

Ο Φίλιππος θα πάει φαντάρος και ο Μίλτος Χαρόβας θα είναι στο ίδιο στρατόπεδο. Οι δύο νέοι θα δημιουργήσουν μια δυνατή φιλία αλλά θα γίνουν και αποκαλύψεις που θα φέρουν ανατροπές στα επόμενα επεισόδια.

Τι είχε δηλώσει ο 17χρονος μετά την πρόταση του Ανδρέα Γεωργίου για τη σειρά “Η Γη της Ελιάς”

“Δεν είχα σκεφτεί ποτέ να ασχοληθώ με την υποκριτική. Δεν μου μπήκε το μικρόβιο, αλλά θα μπορούσε να είναι και ένα πάτημα για να μπορέσω να εξοικειωθώ με αυτόν τον χώρο που μοιραία μπορεί κάποια στιγμή να ασχοληθώ. Η συζήτηση ήταν σε πολύ πρώιμο στάδιο. Θα μιλήσω με τον Αντρέα όμως. Είναι μια καλή ιδέα απ’ όλες τις μεριές” είπε χαρακτηριστικά τον Ιούλιο του 2022.

Μία από τις εμφανίσεις του Μίλτου Χαρόβα στο X Factor

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ