Η Γη της Ελιάς – Spoiler: Διπλό φονικό φέρνει τα πάνω κάτω

Πριν από λίγες ημέρες το spoiler για τη σειρά “Η Γη της Ελιάς” είχε σοκάρει τους φανατικούς τηλεθεατές. Ο Νικόλας πεθαίνει σε μια φονική ενέδρα στα χωράφια.

Τέσσερις άγνωστοι τον πλησιάζουν ενώ βρίσκεται στον ελαιώνα και τον γαζώνουν με σφαίρες. Ο θάνατός του είναι ακαριαίος.
Υπενθυμίζουμε ότι ο Νικόλας βρέθηκε στη φυλακή για τον φόνο της Στέλλας και όταν αθωώθηκε η μητέρα του πέθανε. Ο Νικόλας είχε εμπλακεί σε παράνομες δραστηριότητες, ενώ είναι αυτός που βοήθησε την Χάιδω να σκηνοθετήσει την επίθεση με πυροβολισμούς εναντίον της, ώστε να βάλει στην φυλακή τον Στάθη Καπερνάρο.

Ένα δεύτερο spoiler κάνει λόγο για δύο φόνους που συγκλονίζουν την Αρεόπολη. Η Χάιδω, θέλει να εκδικηθεί το καρτέλ που σκότωσε την κόρη της και ο Νικόλας βρίσκει την καραμπίνα που του ζητάει.
Η πληροφορία φτάνει στο καρτέλ ναρκωτικών και αποφασίζουν να σκοτώσουν τον Νικόλα την κατάλληλη στιγμή. Όπως γράφει το περιοδικό TV O’Clock, η Χάιδω, έχοντας άγνοια για την παραπάνω εξέλιξη, μπαίνει στην τελική ευθεία του σχεδίου και παρακολουθεί τον Κυριάκο. Τον άνθρωπο που έδωσε εντολή να σκοτώσουν τον Πέτρο και την Στέλλα. Εκείνη τον σκοτώνει και στη συνέχεια εξαφανίζει αμέσως την καραμπίνα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ