Η Φάρμα: Ο Σπύρος φτάνει στα όριά του και τα πράγματα παίρνουν άσχημη τροπή

Η Φάρμα με παρουσιαστή τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο έρχεται απόψε, Τρίτη 10 Οκτωβρίου, στις 21:00, στο Star με ανατροπές, εντάσεις και νέες προκλήσεις για τους παίκτες. Η πρώτη Δοκιμασία Ασυλίας της εβδομάδας ολοκληρώθηκε με την ήττα της πράσινης ομάδας.

Ο αρχηγός της, Νίκος Παρλάντζας, αυτή τη φορά επέλεξε στρατηγικά τον πρώτο μονομάχο. Υπέδειξε την πιο δυνατή του παίκτρια, την Αντωνία Μωυσίδου, με σκοπό να βγάλει εκτός παιχνιδιού κάποιον από τη γαλάζια ομάδα.

Ένα ακόμα πρωινό ξημερώνει στη «Φάρμα». Οι παίκτες της πράσινης ομάδας μαγειρεύουν όλοι μαζί, ενώ στη γαλάζια ομάδα, ο Σπύρος Κοσμάς δεν καταφέρνει να βράσει σωστά το σιτάρι. Λίγο αργότερα, το κλίμα στη σκηνή «βαραίνει» απότομα.

Ο Γιώργος Τσάμης κατηγορεί τον Σπύρο Πολύζο για τις συχνές επισκέψεις του στο σπίτι της αντίπαλης ομάδας αλλά και για το γεγονός ότι δεν συμμετέχει ενεργά στις δουλειές. Λογομαχούν έντονα, ο Σπύρος φτάνει στα όριά του και από εκεί και έπειτα τα πράγματα παίρνουν μία εξαιρετικά δυσάρεστη τροπή.

Ο επιστάτης, Μάνθος Πισιμίσης, επιβραβεύει τους παίκτες για την περίφραξη του μποστανιού, την οποία ολοκλήρωσαν με επιτυχία. Το θερμοκήπιο γεμίζει με φυτά και η νέα αποστολή των παικτών είναι να τα μεταφυτεύσουν.

Την επόμενη ημέρα, οι ομάδες έρχονται αντιμέτωπες στη Δοκιμασία Επάθλου. Οι παίκτες θα πρέπει να μεταφέρουν αχυρόμπαλες με τη βοήθεια ενός χειροκίνητου «Ανελκυστήρα». Η ομάδα που θα κερδίσει θα διαλέξει δύο από τα τρία έπαθλα, ενώ το τρίτο πηγαίνει αυτόματα στη χαμένη ομάδα. Μπριζόλες, προϊόντα για πλούσιο πρωϊνό ή πλεονέκτημα για την επόμενη Δοκιμασία Ασυλίας; Τι θα επιλέξει η νικήτρια ομάδα και πως θα αντιδράσει η ηττημένη;

Δείτε το trailer του 10ου επεισοδίου της Φάρμας

Head of Productions: Σάββας Βέλλας
Executive Producer: Γιάννης Θηραίος
Creative Producer: Θανάσης Μητρέλιας
Project Manager – Σκηνοθέτης: Βασίλης Βασιλειάδης
Oργάνωση Παραγωγής: Λουκάς Ζαγοραίος
Διευθυντής Φωτογραφίας:  Βασίλης Μουρίκης
Σκηνογράφος: Βασίλης Μπάλτσας
Παραγωγός:Star Channel
Εκτέλεση παραγωγής:Green Pixel Productions

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ