«Η εξουσία παρασύρει»

Στη Χρύσα Κακιώρη

«Αυτό που συμβαίνει στη Βουλή δεν έχει προηγούμενο», καταγγέλλει στη Realnews η διευθύντρια του ενημερωτικού τομέα του Καναλιού της Βουλής, Αλεξία Κουλούρη, αναφερόμενη στις πρακτικές που έχουν υιοθετηθεί το τελευταίο διάστημα από την πρόεδρο της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου. 

Μιλά για αποδυνάμωση του προγράμματος του καναλιού και αναφέρεται στην υπερπροβολή της πρόεδρου καθώς και σε ανάρμοστες συμπεριφορές, που στόχο έχουν να εξοβελίσουν εργαζομένους από το κανάλι, καταγγέλλοντας παράλληλα μια «αλά καρτ ανανέωση συμβάσεων» που πατάνε στη λογική του «ρουσφετιού». 

Επειτα από 20 χρόνια στην τηλεόραση η ικανή δημοσιογράφος, που ξεκίνησε την καριέρα της από την ιδιωτική τηλεόραση, αναφέρεται στο όραμα που έχει για το Κανάλι της Βουλής, το οποίο θα μπορούσε να «συμβάλει ουσιαστικά στη σύνδεση του Κοινοβουλίου με την κοινωνία», αλλά και στις νοοτροπίες που θα πρέπει να ξεπεραστούν. 

«Η λογική “τα δικά τους και τα δικά μας παιδιά” πρέπει κάποτε να τελειώνει. Αυτό τουλάχιστον περιμένω από τις νεότερες γενιές πολιτικών. Αλλιώς δεν έχουν καμία διαφορά από τους λεγόμενους βαρόνους, τις πολιτικές των οποίων καταδικάζουν», αναφέρει η Α. Κουλούρη. 

Πατήστε πάνω στη φωτογραφία και διαβάστε αναλυτικά τη συνέντευξη που παραχώρησε στη Realnews

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ