Η εξομολόγηση της συζύγου του Νίκου Χαρδαλιά στο “Ενώπιος Ενωπίω”: Είμαι ακόμη ερωτευμένη μαζί του

Στην κάμερα του “Ενώπιος Ενωπίω”, μίλησε η σύζυγος του Νίκου Χαρδαλιά, Γιώτα Παναγιωτοπούλου. Είναι δίπλα του πάνω από 10 χρόνια και μέχρι σήμερα δεν έχει μιλήσει δημόσια. “Ο Νίκος διακατέχεται από υψηλό αίσθημα ευθύνης και για αυτό είναι αυστηρός. Είναι ένας υπέροχος πατέρας και είμαι πολύ περήφανη για αυτόν” δήλωσε.

Φυσικά σχολίασε ότι το τηλέφωνο του συζύγου της δεν σταματά ποτέ να χτυπά, ενώ υπάρχουν και περιπτώσεις που έχει να κοιμηθεί ακόμα και τρεις ολόκληρες ημέρες. “Ο Νίκος έχει χιούμορ” απάντησε όταν ρωτήθηκε για τα παρατσούκλια όπως “σερίφης” ή στρατηγός, που έχει αποκτήσει το τελευταίο διάστημα.

“Είμαι ακόμη ερωτευμένη μαζί του” τόνισε και το βίντεο έκλεισε με ένα μεγάλο “σ’αγαπώ”, σε μια εξομολόγηση καρδιάς της κ.Παναγιωτοπούλου.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς περιέγραψε ότι δεν την βλέπει όσο θα ήθελε και αντίστοιχα και όσο θα ήθελε εκείνη. “Είναι ένας υπέροχος και ξεχωριστός άνθρωπος. Είμαι περήφανος για εκείνη” είπε χαρακτηριστικά, ενώ όπως αποκάλυψε η σύζυγός του, η οποία έχει ένα γυμναστήριο, έμαθε για το κλείσιμο των γυμναστηρίων από την ενημέρωση, όπως όλος ο κόσμος. “Δεν το γνώριζε πιο πριν. Έμαθε για το κλείσιμο του γυμναστηρίου απο την ενημέρωση, όπως όλοι. Δεν την ενημερώνω για θέματα δουλειάς” σημείωσε.

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.