Η ετήσια έκδοση του Economist αποκλειστικά με την «Αγορά»

Την ετήσια έκδοση του περιοδικού Economist υπό τον τίτλο «Ο κόσμος το 2016» φιλοξενεί αυτό το Σάββατο αποκλειστικά η εφημερίδα  «Αγορά». 

 

Στην επετειακή έκδοση του Economist  αρθρογραφούν ο Έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης, ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, η Γενική Διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Κριστίν Λαγκάρντ, ο πρωθυπουργός της Κίνας Λι Κετσιάνγκ , ο πρωθυπουργός της Ινδίας Ναρέντρα Μόντι κ.α.

Στο περιοδικό φιλοξενούνται ακόμη οι εκτιμήσεις της συντακτικής ομάδας του Economist και διακεκριμένων αναλυτών και οικονομολόγων για τις πολιτικές, οικονομικές και κοινωνικές εξελίξεις της νέας χρονιάς. Επίσης δημοσιεύεται ειδική ανάλυση με εκτιμήσεις για την οικονομία της Ελλάδας, τις προοπτικές ανάπτυξης και το αληθινό στοίχημα για τη χώρα μας το 2016.

Εκτός από τα άρθρα των πολιτικών και των αναλυτών στην θεματογραφία του περιοδικού θα βρείτε προβλέψεις για την πορεία των οικονομιών 81 χωρών, εκτιμήσεις για τις εξελίξεις στο προσφυγικό  ενώ ειδικά για τη χώρα μας εξετάζονται τα νέα δεδομένα στο ασφαλιστικό ενώ επισημαίνονται οι ευκαιρίες που υπάρχουν στον τομέα της επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας.

Τέλος υπάρχει ειδικό κεφάλαιο για το πως η Κύπρος πέρασε από την κρίση στην ανάπτυξη αλλά και για τα νέα δεδομένα που θα σηματοδοτήσει μία πιθανή επίλυση του Κυπριακού.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ