Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη στο στούντιο του Realfm 97,8

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη βρέθηκε στο στούντιο του Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

“Ήμουν ένα παιδί που άρχισαν τα παιχνίδια να έχουν σχέση με το τραγούδι. Έκανα παραστάσεις με ότι υπήρχε. Ήταν θεωρητικό, η πιο συνειδητή απόφαση πάρθηκε όταν τελείωσα πια το Λύκειο και αποφάσισα να ασχοληθώ με το θέατρο και σπούδασα σε δραματική σχολή. Θεώρησα ότι μια δραματική σχολή θα με βοηθούσε και εκεί ξεκίνησε ο έρωτάς μου με αυτό και στη συνέχεια το τραγούδι με βρήκε και άλλαξε τι σήμαινε για μένα τελικά. Κάθε χρόνος που περνάει είναι ακόμα πιο ουσιαστικός” είπε.

“Προσπαθώ να ακολουθήσω τη νέα πραγματικότητα, δεν συμφωνώ, στο σπίτι ακούω τα βινίλια μου, αγοράζω cd, οπότε προσπαθώ να τα κουμαντάρω όλα. Έχει αλλάξει το σκηνικό. Τώρα δυστυχώς πολλά τραγούδια μένουν εντελώς άγνωστα, δεν δίνουν τον χρόνο οι άνθρωποι στα τραγούδια και είναι πολύ λυπηρό και για εμάς και για τους δημιουργούς. Θέλει χρόνο για να καταγραφεί και να περάσει στην ψυχή σου ένα τραγούδι, όπως και ένα βιβλίο, ένας στίχος… Θεωρώ ότι έχει υποτιμηθεί το τραγούδι με τον έναν ή τον άλλον τρόπο” σχολίασε.

“Ιδανικά θα ήθελα, τώρα μεγάλη οικογένεια με κουτσούβελα εκ των πραγμάτων περάσαν τα χρόνια δεν νομίζω να προλάβω! Αγαπώ και τιμώ τους ανθρώπους που έχουν οικογένεια. Είμαι άνθρωπος που πιστεύει ότι μέσα από την οικογένεια οι άνθρωποι εξελίσσονται ακόμα πιο σοβαρά, θεωρώ μεγάλη ιστορία να πάρεις την απόφαση να φέρεις στη ζωή ανθρώπους και το θέλω, το αναζητώ και το ονειρεύομαι. Τώρα τι θα γίνει… Δεν είναι αυτοσκοπός, αν είναι να γίνει ας έρθει με το καλό. Το ονειρεύομαι” τόνισε.

“Ο έρωτας για μένα σημαίνει πάρα πολλά, πέρα από την προσωπική μας ζωή, μου αρέσει να ερωτεύομαι πράγματα, ανθρώπους, συνεργάτες. Δεν είμαι ένας άνθρωπος που αρκείται στην τυπική επαφή. Είμαι και της αγκαλιάς, του δεσίματος… Τον αποζητώ τον έρωτα και μέσα στη δουλειά μου και με τους ανθρώπους και με το ακροατήριο και στην προσωπική μου ζωή. Τον αναζητώ, τον προκαλώ τον έρωτα. Παίζει σημαντικό ρόλο για μένα η προσωπική ζωή, με ισορροπεί, με κάνει καλύτερη σαν άνθρωπο και σαν τραγουδίστρια” δήλωσε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

“Θα ήθελα το τραγούδι να με συνεπαίρνει όσο τώρα. Τα όνειρά μου είναι αρκετά ακόμη, δεν το λέω ανεκπλήρωτα με την έννοια ότι έχω παράπονο, αλλάζουν… Τα όνειρά μου με βοηθούν να προχωράω” ανέφερε.

Ακούστε το ηχητικό:

Α ΜΕΡΟΣ:

Β ΜΕΡΟΣ:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ