Η Ελένη Μενεγάκη επιστρέφει – Οι λεπτομέρειες της νέας εκπομπής

Η Ελένη Μενεγάκη μετρά αντίστροφα για την επιστροφή της στην τηλεόραση και οι ετοιμασίες είναι πυρετώδεις.

Η συνεργάτιδά της Κάλλια Καστάνη, γράφει στο περιοδικό ΟΚ όλες τις λεπτομέρειες για τη νέα εκπομπή.

Η διάρκεια της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη και το καμαρίνι μέσα στο πλατό

Οι εργασίες στο νέο πλατό της «Ελένης» προχωρούν με πυρετώδεις ρυθμούς. Το καινούριο, φωτεινό καμαρίνι της, στήθηκε εξαρχής σχεδόν μέσα στο πλατό της. Η ίδια χαμογελά συνέχεια και από τις 15 Ιουλίου βρίσκεται στα γραφεία του Mega και κανονίζει τα πάντα για τη νέα εκπομπή.

Οι συνεργάτες της φέτος θα είναι: από τα παλιά ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος και η Ελιάνα Χρυσικοπούλου και νέες αφίξεις ο Σάββας Πούμπουρας, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και ο Γιάννης Μούτσος. Σχόλια, βίντεο, συνεντεύξεις, links, αποστολές… προετοιμάζονται εδώ και καιρό από τη δημοσιογραφική ομάδα

Η διάρκεια της εκπομπής θα είναι δυόμισι ώρες. Η Ελένη Μενεγάκη θα λέει καλησπέρα μετά το μεσημεριανό δελτίο του Mega, γύρω στις 13.50 και θα αποχαιρετά το κοινό λίγο πριν αρχίσει η εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου, Live News.

Μενεγάκη MEGA

Ελένη Μενεγάκη: Έξοδος για φαγητό με τους νέους της συνεργάτες

Αν και αυτό το διάστημα οι προετοιμασίες είναι πυρετώδεις, η Ελένη Μενεγάκη βρήκε χρόνο προκειμένου να βγει με τους νέους της συνεργάτες, τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, την Ελιάνα Χρυσικοπούλου και τον Σάββα Πούμπουρα. Η παρέα πήγε για φαγητό και τα γέλια και τα πειράγματα μεταξύ τους δεν έλειψαν, όπως φαίνεται μέσα από stories που δημοσίευσαν στο Instagram.

Το story του Σάββα Πούμπουρα που αναδημοσίευσε η Ελένη Μενεγάκη

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.