Η δήλωση της Αγγελικής Νικολούλη μετά την ανακοίνωση του MEGA

Τη μετακίνησή της στο Mega ανακοίνωσε επίσημα μέσω του προσωπικού της ιστότοπου η Αγγελική Νικολούλη, τονίζοντας πως η εκπομπή της “Φως στο Τούνελ” έπειτα από αρκετά χρόνια, αλλάζει στέγη. Όπως επισημαίνει στην ανακοίνωσή της η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια “μία νέα, MEGAλη οικογένεια, μας ανοίγει διάπλατα την αγκαλιά της και από το φθινόπωρο η εκπομπή θα ανάβει από εκεί τα φώτα της. Από το MEGA. Οι άνθρωποι του MEGAλου καναλιού, υποδέχονται εμένα και τους συνεργάτες μου με θέρμη και εκτίμηση και τους ευχαριστώ όλους για την εμπιστοσύνη”.

Επίσης υπογραμμίζει ότι “το ‘Τούνελ’ για 27η σεζόν, συνεχίζει το ταξίδι του στον κόσμο του μυστηρίου και της αλήθειας. Από τον Οκτώβρη θα είμαστε και πάλι μαζί μία MEGAλη παρέα στο καθιερωμένο ραντεβού της Παρασκευής. Φέτος η εκπομπή θα προβάλλεται νωρίτερα…”.

Παράλληλα η Αγγελική Νικολούλη εκφράζει και τις ευχαριστίες της στον Alpha και τους ανθρώπους του για την πολύχρονη συνεργασία τους.

“Το ευχαριστώ μου…

Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του ALPHA, έναν – έναν ξεχωριστά, για την πολύχρονη συνεργασία μας.

Δεν ξεχνώ ότι εκείνη την «μαύρη» περίοδο που μπήκε το λουκέτο στο ALTER, ο ALPHA μας έδωσε την ευκαιρία να συνεχίσουμε στο «Τούνελ» την έρευνα και την προσφορά στο συνάνθρωπο…

Με αγάπη,

Αγγελική” έγραψε η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ