Η «D-Day» των ψυχαγωγικών εκπομπών – Ποιες κάνουν πρεμιέρα – Αναλυτικός οδηγός

Η μεγάλη μέρα. Η «D-Day» για τα ιδιωτικά κανάλια είναι η Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου, καθώς αρχίζει κι επίσημα η νέα τηλεοπτική σεζόν.

Το μεγαλύτερο ποσοστό των ψυχαγωγικών εκπομπών, που για πολλά από τα ιδιωτικά κανάλια είναι η ναυαρχίδα των εμπορικών εσόδων και των τηλεθεάσεων, κάνει πρεμιέρα.

Ήδη, η κρατική τηλεόραση άνοιξε τον χορό της νέας τηλεοπτικής σεζόν, ξεκινώντας την ψυχαγωγία μία εβδομάδα νωρίτερα από τις 11 Σεπτεμβρίου.

Ωστόσο, οι διευθυντές προγραμμάτων των ιδιωτικών καναλιών αποφάσισαν να ξεκινήσουν όλοι την ίδια ημέρα.

Το μόνο κανάλι που δεν θα έχει ακόμα κάποια ψυχαγωγική εκπομπή, είναι το Open, το οποίο μετά την μετακίνηση της Μπέττυς Μαγγίρα στον Ant1 δεν έχει καταφέρει να βρει ακόμα την αντικαταστάτρια της και οσονούπω αναμένονται ανακοινώσεις.

Πάμε να δούμε ποιες είναι οι εκπομπές που κάνουν πρεμιέρα το πρωί της Δευτέρας

ANT1

Καλημέρα Ελλάδα

Στις 5.45 το πρωί της Δευτέρας επανέρχεται ο Γιώργος Παπαδάκης με παρτενέρ για δεύτερη σεζόν τη Μαρία Αναστασοπούλου με το «Καλημέρα Ελλάδα».

Το πρωινό

«Το Πρωινό», με τον Γιώργο Λιάγκα, κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου στις 09:50 και για άλλη μια χρονιά θα αφήσει το στίγμα του στην ψυχαγωγία και την ενημέρωση. Ό,τι συμβαίνει στην κοινωνία μας, ό,τι γίνεται viral, ό,τι μας δίνει χαρά ή μας προβληματίζει, ό,τι κάποιοι… δεν τολμούν να θίξουν, θα είναι στην καθημερινή θεματολογία του «Πρωινού».

Καθημερινά στις 09:50 στον ΑΝΤ1, ο Γιώργος Λιάγκας θα αναδεικνύει θέματα της επικαιρότητας, όπως κάνει τόσα χρόνια με επιτυχία, χωρίς φόβο και με πολύ πάθος! Θα τα κοιτάει στα μάτια και με το καθαρό βλέμμα και την ευθύτητα που τον χαρακτηρίζει, θα παρουσιάζει την είδηση όπως πρέπει.

Παράλληλα, οι συζητήσεις-συνεντεύξεις του με τους ξεχωριστούς καλεσμένους θα κάνουν αίσθηση, για άλλη μια σεζόν.

Φέτος, στο «κυνήγι» της είδησης, εκτός από τη δοκιμασμένη παρέα του Τάσου Τεργιάκη, της Φωτεινής Πετρογιάννη και της Άριας Καλύβα, οι οποίοι πάντα έχουν στη φαρέτρα τους αποκλειστικά ρεπορτάζ, προστίθενται νέοι συνεργάτες που θα κάνουν την ομάδα του «Πρωινού» ακόμα πιο δυνατή.

Ο Βαγγέλης Περρής επιστρέφει στην παρέα του «Πρωινού» και με το καυστικό ύφος που τον χαρακτηρίζει, θα φέρει ανατροπές. Η Ναταλία Ανδρικοπούλου θα έχει όλο το καυτό τηλεοπτικό ρεπορτάζ, μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Η Ελένη Βουλγαράκη θα αναδείξει όλα τα lifestyle θέματα και όσα συμβαίνουν στον καλλιτεχνικό κόσμο.

Η κουζίνα του «Πρωινού» θα γεμίσει νέες γεύσεις και αρώματα από τις μαγειρικές ικανότητες του καταξιωμένου σεφ Αλέξανδρου Παπανδρέου, ο οποίος θα φέρει φρέσκιες ιδέες, αλλά και κλασικές συνταγές που θα ικανοποιήσουν τον ουρανίσκο κάθε τηλεθεατή.

Η Λίτσα Πατέρα, η σταθερή αξία του «Πρωινού», θα… μεσουρανήσει για άλλη μια χρονιά στο κομμάτι της αστρολογίας. Οι προβλέψεις της για κάθε ζώδιο, η επιρροή των πλανητών και οι γνώσεις της για ό,τι άλλο το σύμπαν μάς επιφυλάσσει, θα είναι ο καθημερινός οδηγός μας.

Από τις 11 Σεπτεμβρίου, ο Γιώργος Λιάγκας και η ανανεωμένη ομάδα του «Πρωινού» έρχονται καθημερινά, από Δευτέρα έως και Παρασκευή, στις 09:50.

Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων

Ο Νίκος Χατζηνικολάου επιστρέφει την Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023 στην παρουσίαση του κεντρικού δελτίου του ANT1, στις 18:45.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου θα δίνει, με το κύρος και την εγκυρότητά του, το στίγμα της επικαιρότητας, θα αναλύει σε βάθος τα γεγονότα, θα «διαβάζει» την ουσία πίσω από την είδηση και θα αναδεικνύει τα σημαντικά θέματα που έχουν αντίκτυπο στην κοινωνία.

Μαζί του στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης, θα είναι το έμπειρο δημοσιογραφικό και τεχνικό επιτελείο του ΑΝΤ1 που θα καταγράφει έγκαιρα και σφαιρικά όσα συμβαίνουν εντός και εκτός συνόρων. Μέσα από αποκλειστικά ρεπορτάζ, ζωντανές συνδέσεις και έγκριτες αναλύσεις θα φέρνει στο προσκήνιο όλες τις εξελίξεις, θα αναδεικνύει τους πρωταγωνιστές και θα βρίσκεται δίπλα στον πολίτη, μέσα από μια ουσιαστική και αμφίδρομη επικοινωνία.

Mega

Mega Καλημέρα

Η Ελεονώρα Μελέτη επιστρέφει ανανεωμένη στο καθημερινό πρόγραμμα του Mega. Η πρωινή εκπομπή «MEGA Καλημέρα» κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου στις 07:40 και θα προβάλλεται καθημερινά, από Δευτέρα έως και Παρασκευή, την ίδια ώρα. Η νέα ομάδα συνεργατών της γνωστής παρουσιάστριας αποτελείται από τους, Στέφανο Κωνσταντινίδη, Αφροδίτη Γραμμέλη, Θανάση Πάτρα, Φλορίντα Πετρουτσέλι και Νανά Παλαιτσάκη.

Πρόσφατα, το Mega έδωσε στη δημοσιότητα και ένα πρωτότυπο τρέιλερ για την πρεμιέρα της πρωινής εκπομπής με την Ελεονώρα Μελέτη και τους νέους της συνεργάτες.

Από την Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου, η Ελεονώρα Μελέτη θα καλωσορίζει καθημερινά το τηλεοπτικό κοινό στο ολοκαίνουργιο πλατό της εκπομπής του Mega που συνδυάζει την ψυχαγωγία με την ενημέρωση.

Πάμε Δανάη

Άλλη μία εκπομπή που δεν υπέστη δραστικές αλλαγές μπροστά και πίσω από τις κάμερες αλλά έρχεται σε νέα ώρα είναι αυτή της Δανάης Μπάρκα.

Κάνει πρεμιέρα στις 10 το πρωί πλέον.

Happy Day

Στις 7.45 θα πει την πρώτη «καλημέρα» της σεζόν η Σταματίνα Τσιμτσιλή που κρατά σταθερή την ομάδα της στο πάνελ: Παπανώτας, Φραγκολιάς, Μεσσαροπούλου και Λαφαζάνη, με το πολιτικό και κοινωνικό σχόλιο του Δήμου Βερύκιου.

Super Κατερίνα

Τη σκυτάλη στις 10 ακριβώς θα πάρει η Κατερίνα Καινούργιου που έρχεται πλήρως ανανεωμένη και με προσθήκες ή αλλαγές στην ομάδα της, αφού μπροστά από τις κάμερες προστέθηκε ο Χάρης Λεμπιδάκης στη θέση του Στέφανου Κωνσταντινίδη.

Tlive

Λίγο πριν από τις 3 θα ξεκινήσει η Τατιάνα Στεφανίδου που έκλεισε νωρίτερα τη σεζόν αλλά θα την ανοίξει μαζί με όλο το πρόγραμμα των ζωντανών εκπομπών του Alpha.

Star

Breakfast @Star

Ανανεωμένοι και ευδιάθετοι μπαίνουν στον ανταγωνισμό της πρωινής ζώνης στις 8.45 το πρωί ο Ετεοκλής Παύλου και η Ελένη Χατζίδου. Νέα προσθήκη στην εκπομπή τους ο Κωνσταντίνος Ντάφλος.

Αλήθειες με τη Ζήνα

Χωρίς τον Πέτρο Κουσουλό αλλά με την ίδια δυναμική όπως κάθε χρόνο επιστρέφει η Ζήνα Κουτσελίνη με τις «Αλήθειες» της στις 11.45 το πρωί.

ΣΚΑΪ

Fay’s time

Τελικά και η Φαίη Σκορδά θα μπει στο παιχνίδι της 11ης Σεπτεμβρίου. Σε νέα ώρα, με νέα ομάδα αλλά και νέο όνομα, η παρουσιάστρια πλέον θα χαιρετά το κοινό στις 11.5ο, λίγο πριν από το μεσημέρι.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ