Η αποκάλυψη του Γιάννη Βαρδή για τον πατέρα του – Τι ήταν αυτό που δεν του είπαν ποτέ; – ΒΙΝΤΕΟ

Καλεσμένος της Ελεονώρας Μελέτη, ήταν ο Γιάννης Βαρδής.

Ο γνωστός τραγουδιστής, αφού μίλησε για το θέμα που είναι αυτή την περίοδο στην επικαιρότητα και δεν είναι άλλο από τη μήνυση που έχει καταθέσει και αφορά σε ένα τραγούδι της Πάολα, μίλησε για την οικογένειά του, αλλά και για τον χαμό του πατέρα του, Αντώνη Βαρδή, που τον συγκλόνισε και ακόμα παλεύει να ξεπεράσει, λέγοντας χαρακτηριστικά πως δεν μπορούσε να πιστέψει ότι ο πατέρας του έφυγε από τη ζωή, παρότι γνώριζε πως είχε καρκίνο.

«Ήμουν ο μόνος που κρατούσε την ελπίδα»

Λίγο μετά, περιέγραψε στην Ελεονώρα, το πώς βίωσε όλα αυτά που συνέβησαν με τον πατέρα του, ενώ αποκάλυψε τι ήταν αυτό που δεν του αποκάλυψαν ποτέ, όταν έκαναν το δεύτερο ταξίδι στη Γερμανία.

«Κάναμε ένα χειρουργείο στη Γερμανία και γυρίσαμε στην Αθήνα. Υπήρχε μεγάλη καλυτέρευση, άρχισε να δυναμώνει, να περπατάει και κάποια στιγμή στις αρχές του ’14 κάτι δεν πήγαινε καλά πάλι, δεν ξέραμε τι να κάνουμε, ξαναπήγαμε στη Γερμανία και μας είπαν ότι δεν γίνεται να χειρουργηθεί, δεν το είπαμε ποτέ. Είχε πολύ καλή αντίληψη, σίγουρα το κατάλαβε. Η ψυχολογία του ήταν κακή και το θεωρώ φυσιολογικό γιατί όταν έχεις έναν όγκο στο κεφάλι και χάνεις την ομιλία και την κίνησή σου, εκεί μάλλον τα ζύγισε και είπε ότι δεν μπορεί να κρατηθεί πάρα πολύ», είπε μεταξύ άλλων.

Πηγή: gossiptv

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ