Η «Αγορά» που κυκλοφορεί σήμερα

Με τίτλο «Aυτός θα “ελέγχει”” τη νέα κυβέρνηση» κυκλοφορεί σήμερα η «Αγορά».  Η εφημερίδα αποκαλύπτει ποιος είναι ο Ολλανδός Κομισάριος Μάαρτεν Φερβέι, που θα τεθεί επικεφαλής της Task Force στην Αθήνα και θα έχει απευθείας πρόσβαση στο Μέγαρο Μαξίμου.

Η εφημερίδα φιλοξενεί άρθρο-παρέμβαση του Ευάγγελου Μεϊμαράκη για την οικονομία υπό τον τίτλο: «Θα πετύχουμε τους στόχους για να μειώσουμε σταδιακά τη φορολογία».

Επίσης η «Αγορά» :

· δημοσιεύει συνέντευξη του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του κόμματος της Αγκελα Μέρκελ, Εκχαρντ Ρέμπεργκ, ο οποίος δηλώνει: «Πρώτα η αξιολόγηση και μετά η ελάφρυνση του χρέους».

· αποκαλύπτει τα deals και τις ανατροπές στα ψηφοδέλτια των κομμάτων δύο εβδομάδες πριν από τις εκλογές.

Η εφημερίδα φιλοξενεί συνεντεύξεις του επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρου Θεοδωράκη, ο οποίος δηλώνει: «Αν δεν εφαρμόσουμε τη συμφωνία, θα πάμε στη δραχμή» και του τέως υπουργού Επικρατείας Νίκου Παππά, ο οποίος τονίζει: «Ζητούμε καθαρή εντολή για να απαλύνουμε τις πληγές των μνημονίων».

Στην «Αγορά» αρθρογραφούν: Νίκος Παπανδρέου, Θόδωρος Ρουσόπουλος, Γιάννης Τριάντης και ο συντονιστής του γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής Παναγιώτης Λιαργκόβας.

Το Σάββατο στην Αγορά: Τα Σεπτεμβριανά του 1955-Βιβλίο και Το νησί του Kong-DVD για παιδιά

Το Σάββατο στην Αγορά: Τα Σεπτεμβριανά του 1955-Βιβλίο και Το νησί του Kong-DVD για παιδιά

ΤΑ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΑΝΑ ΤΟΥ 1955- Η «ΝΥΧΤΑ ΤΩΝ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ»ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ

Το πογκρόμ κατά των Ελλήνων της Κωνσταντινούπολης.

Για πρώτη φορά σε εφημερίδα ένα συγκλονιστικό βιβλίο με ντοκουμέντα και προσωπικές μαρτυρίες  Ελλήνων που έζησαν από κοντά τα γεγονότα.

TO ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΕΣ ΝΗΣΙ ΤΟΥ KONG

H θρυλική παιδική σειρά δράσης και φαντασίας, μεταγλωττισμένη στα ελληνικά

Αυτό το Σάββατο το 1ο dvd με 2 επεισόδια.

Δείτε το τηλεοπτικό σποτ:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ