Η «Αγορά» που κυκλοφορεί σήμερα

Με τίτλο «”Λουκέτο” 30 ημερών για φοροδιαφυγή» κυκλοφορεί σήμερα η «Αγορά». H εφημερίδα αποκαλύπτει ότι η εφορία σκληραίνει τη στάση της έναντι των επιχειρήσεων που παραβατούν. Στη «μαύρη λίστα» του υπουργείου Οικονομικών βρίσκονται δεκάδες εταιρείες, στις οποίες θα επιβληθεί άμεσα η ποινή του επί μακρόν σφραγίσματος.

Επίσης η «Αγορά»:

·       δημοσιεύει ρεπορτάζ για την φοροκαταιγίδα που θα πλήξει μισθωτούς συνταξιούχους και επιχειρηματίες, οι οποίοι καλούνται να πληρώσουν λογαριασμό 30 δισ. ευρώ, σε άμεσους και έμμεσους φόρους, μέχρι το τέλος του έτους.

·       φέρνει στο φως το σχέδιο του υπουργείου Περιβάλλοντος για την αναπαλαίωση 1.800 εγκαταλελειμμένων κτιρίων στο κέντρο της Αθήνας.

·       αποκαλύπτει ότι οι δανειστές κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για την βουτιά στα έσοδα του προϋπολογισμού.

Η εφημερίδα φιλοξενεί συνεντεύξεις του αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών Νίκου Ξυδάκη, ο οποίος δηλώνει: «Και νομικά θα απαιτήσουμε τις γερμανικές αποζημιώσεις» και του βουλευτή Τρικάλων της Ν.Δ. Κώστα Σκρέκα, ο οποίος υπογραμμίζει: «Δεν αποκλείω εκλογικό αιφνιδιασμό από τον ΣΥΡΙΖΑ».

 

Το Σάββατο στην Αγορά: Looney Tunes DVD, Παραμύθια της Κωνσταντινούπολης & Μουσική συλλογή

Η εφημερίδα Αγορά παρουσιάζει… τα Looney Tunes!

Οι περιπέτειες του Μπαγκς Mπάνι, του Ντάφι Ντακ, του Τουίτι, του Ταζ και όλων των αγαπημένων ηρώων των Looney Tunes για πρώτη φορά σε εφημερίδα. Κάθε Σάββατο, τα καλύτερα επεισόδια,  μεταγλωττισμένα στα ελληνικά.

Δείτε εδώ το εξώφυλλο του dvd:

 

Ένα υπέροχο βιβλίο με «Τα λαϊκά παραμύθια της Κωνσταντινούπολης»

 

Και μια καλοκαιρινή μουσική συλλογή που δεν πρέπει να χάσει κανείς.

 

Δείτε το τηλεοπτικό σποτ εδώ:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ