Η «Αγορά» που κυκλοφορεί σήμερα

Με τίτλο «”Βόμβα” από το ΔΝΤ στις κύριες συντάξεις» κυκλοφορεί σήμερα η «Αγορά».  Η εφημερίδα αποκαλύπτει ότι το Ταμείο απαιτεί να επιβληθεί ρήτρα μηδενικού ελλείμματος στα ταμεία κύριας ασφάλισης.

Επίσης η «Αγορά»:

· δημοσιεύει ρεπορτάζ για το παρασκήνιο των διαπραγματεύσεων για το Ταμείο Αποκρατικοποιήσεων, σύμφωνα με το οποίο οι δανειστές θέλουν τα κλειδιά του νέου φορέα και ζητούν να τοποθετηθεί πρόεδρός του η Μιράντα Ξαφά.

· φιλοξενεί συνεντεύξεις δύο στενών συνεργατών της Μέρκελ, του αντιπροέδρου του CDU/CSU Μίκαελ Φουκς και του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του κυβερνητικού συνασπισμού Εκχαρτ Ρέμπεργκ, οι οποίοι υπογραμμίζουν: «Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο δεν θα φύγει από την Ελλάδα».

· αποκαλύπτει το σχέδιο του υπουργείου Οικονομικών για την επιβολή τελών κυκλοφορίας με το…λίτρο!

Τέλος, η εφημερίδα φιλοξενεί συνεντεύξεις του Αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα, ο οποίος δηλώνει: «Μπορεί να έχουμε συγκρούσεις μεταναστών» και του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Μάκη Βορίδη ο οποίος τονίζει: «Διαφωνώ με τον Μεϊμαράκη για τη συναίνεση».

Στην «Αγορά» αρθρογραφούν: Νίκος Παπανδρέου, Θόδωρος Ρουσόπουλος, Γιάννης Τριάντης και ο συντονιστής του γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής Παναγιώτης Λιαργκόβας.

Το Σάββατο στην “Αγορά”: Ελευθερία Αρβανιτάκη – Νέο CD & “Κόναν ο Βάρβαρος” DVD

Το Σάββατο στην Αγορά: Ελευθερία Αρβανιτάκη - Νέο CD & Κόναν ο Βάρβαρος DVD

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ /9+1 ΙΣΤΟΡΙΕΣ

To νέο CD της αγαπημένης ερμηνεύτριας με 10 υπέροχα τραγούδια.

Δείτε εδώ τα τραγούδια:

ΚΟΝΑΝ Ο ΒΑΡΒΑΡΟΣ DVD

Για πρώτη φορά σε εφημερίδα το remake της θρυλικής ταινίας. Μια περιπέτεια που κόβει την ανάσα.

Δείτε το τηλεοπτικό σποτ εδώ:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ