Η «Αγορά» που κυκλοφορεί

Με τίτλο « “Ρήτρα” Σόιμπλε για το χρέος!» κυκλοφορεί η «Αγορά». Η εφημερίδα αποκαλύπτει ότι ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών απαιτεί μόνιμο κόφτη δαπανών όσο θα διαρκεί η αποπληρωμή των δανείων που έχει λάβει η Ελλάδα.

Επίσης η «Αγορά»:

· δημοσιεύει ρεπορτάζ για την ψηφοφορία-εξπρές του ασφαλιστικού και φορολογικού νομοσχεδίου πριν από το κρίσιμο Eurogroup και για τις μαζικές απεργιακές κινητοποιήσεις των εργαζομένων σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.

· αποκαλύπτει ότι ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης ξεκαθαρίζει στους συνεργάτες του πως δεν θα υπογράψει τη συμφωνία με τους δανειστές ακόμη και αν του ζητηθεί από τους Ευρωπαίους.

· φιλοξενεί συνέντευξη του γενικού γραμματέα του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα, ο οποίος δηλώνει για τη διαπραγμάτευση με τους δανειστές: «Το παιχνίδι είναι στημένο και από πριν ξεπουλημένο».

Τέλος, η εφημερίδα δημοσιεύει συνεντεύξεις του υπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Χρήστου Σπίρτζη, ο οποίος δηλώνει: «Το ΤΑΙΠΕΔ δεν διασφαλίζει το δημόσιο συμφέρον» και του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Βασίλη Κικίλια, ο οποίος τονίζει: «Ας παραιτηθούν μια ώρα αρχύτερα».

Εκτάκτως σήμερα στην Αγορά: Τζίντου Κρισναμούρτι-Η Τέχνη της Ζωής & Περιοδικό Ιστορία

Εκτάκτως την Παρασκευή στην Αγορά: Τζίντου Κρισναμούρτι-Η Τέχνη της Ζωής & Περιοδικό Ιστορία

Τζίντου  Κρισναμούρτι – Η Τέχνη της Ζωής

Για πρώτη φορά σε εφημερίδα το βιβλίο – σταθμός του κορυφαίου στοχαστή. 

Δείτε εδώ το εξώφυλλο:

Περιοδικό Ιστορία

Το περιοδικό ΙΣΤΟΡΙΑ από τις εκδόσεις ΠΑΠΥΡΟΣ .

Αυτή την εβδομάδα  ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ , ο  σημαντικότερος πολιτικός άνδρας που ανέδειξε ο σύγχρονος ελληνισμός.

Δείτε εδώ το εξώφυλλο:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ