Harry Potter: Έπος το πρώτο τρέιλερ του reunion «Επιστροφή στο Χόγκουαρτς» – ΒΙΝΤΕΟ

Το πρώτο τρέιλερ για το reunion του Harry Potter με τίτλο «Harry Potter 20th Anniversary: Return To Hogwarts» (Χάρι Πότερ: Επιστροφή στο Χόγκουαρτς) κυκλοφόρησε και είναι γεμάτο νοσταλγία και συγκίνηση.

Οι Ντάνιελ Ράντκλιφ, Έμα Γουάτσον και Ρούπερτ Γκριντ επιστρέφουν στο σχολείο μαγείας στο πολυαναμενόμενο πρωτοχρονιάτικο αφιέρωμα του HBO Max.

Εκτός των Χάρι, Ρον και Ερμιόνη, στο τρέιλερ εμφανίζονται οι Έλενα Μπόναμ-Κάρτερ (Μπέλατριξ), ο Ρέιφ Φάινς (Βόλντεμορτ), ο Γκάρι Όλντμαν (Σείριος Μπλακ), Τομ Φέλτον (Ντράκο Μαλφόι), Τζέιμς Φέλπς, Όλιβερ Φελπς (τα αδέρφια του Γουέσλι), Εβάνα Λιντς (Λούνα Λάβγκουντ), Μάθιου Λούις (Νέβιλ Λονγκμπότομ), Άλφρεντ Ένοχ (Ντιν Τόμας) και η Μπόνι Ράιτ (Τζίνι Γουέσλι).

harry potter

Όλοι μαζί οι πρωταγωνιστές θυμούνται και συγκινούνται μπροστά στο φακό, σε μία νοσταλγική παραγωγή που γυρίστηκε στα στούντιο της Warner Bros στο Λονδίνο.

Η πρεμιέρα του “Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts” είναι προγραμματισμένη για την Πρωτοχρονιά του 2022 αποκλειστικά στο HBO Max.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ