H Realnews σήμερα

Με τίτλο: “Χάος στην πόρτα μας” κυκλοφορεί σήμερα η Realnews, η οποία αναφέρει: “Ηφαίστειο η Τουρκία – Συναγερμός στην Ελλάδα”. Το πραξικόπημα κατά Ερντογάν και όλες οι δραματικές εξελίξεις στη γείτονα χώρα λεπτό προς λεπτό. 

Το ρεπορτάζ που δημοσιεύει η Realnews επισημαίνει: “Φόβοι για έξαρση των μεταναστευτικών ροών προς τα νησιά του Αιγαίου εξαιτίας της αδυναμίας της Τουρκίας να ελέγξει τα σύνορά της, καθώς ο στρατός της σπαράσσεται εσωτερικά. Ανησυχία και για το ενδεχόμενο ανάσχεσης του τουριστικού ρεύματος προς την χώρα μας λόγω της έντασης στην ευρύτερη περιοχή”. 

Το κύριο άρθρο της εφημερίδας, που υπογράφει ο Γιάννης Πολίτης, έχει τίτλο:“Ρόδα είναι και γυρίζει”. Ο Γ. Πολίτης αναφέρει χαρακτηριστικά: “Οι πολίτες είναι εξαιρετικά επιρρεπείς στο να πιστεύουν κάθε λογής προεκλογικά παραμύθια, αρκεί αυτά να έχουν τον δράκο των παροχών. Ταυτόχρονα, όμως, είναι εξαιρετικά εκπαιδευμένοι στο να αντιλαμβάνονται τα κόλπα και τις ντρίπλες των πολιτικών”.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε: 

– Πού πήγαν τα λεφτά; “Πόλεμος” για τις offshore του ομίλου Μαρινόπουλος. Μαζική φυγή κεφαλαίων προς το εξωτερικό καταγγέλλει δικηγόρος πιστωτών μιλώντας στην“R” και ζητεί να γίνουν συλλήψεις για τα χρήματα που φυγαδεύτηκαν. 866 εκατ. ευρώ έστειλε η “Μαρινόπουλος Α.Ε.” σε εξωχώριες εταιρείες την τριετία 2012-1014, σύμφωνα με μηνυτήρια αναφορά ορκωτού ελεγκτή στην Εισαγγελία Διαφθοράς. Αποκαλύπτεται ότι δάνεισαν σε εταιρεία συμφερόντων τους, 104 εκατ. € και στη συνέχεια της χάρισαν τα 54 από αυτά. 

– Μυστική συνάντηση Τσίπρα – Ιερώνυμου για τις σχέσεις Κράτους – Εκκλησίας. Τι συμφώνησαν για την εκκλησιαστική περιουσία. 

– Πάνος Καμμένος: “Καλώ τους βουλευτές να ψηφίσουν κατά συνείδηση για τον εκλογικό νόμο”. Τι λέει ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ για Κώστα Καραμανλή, Κυριάκο Μητσοτάκη, Γιάνη Βαρουφάκη, Χρήστο Καλογρίτσα και Ιβάν Σαββίδη. 

– Μιλούν στην “R”: Γιώργος Σταθάκης, Βασίλης Κικίλιας. 

– Σε επιφυλακή η Ευρώπη για νέο τρομοκρατικό χτύπημα. Ποιες πόλεις “οχυρώνονται” μετά το μακελειό στη Νίκαια. 

Και στην “Πράβδα” του Στάθη:

“Ολα πια, κι αν όχι όλα, αλλά τα πιο σοβαρά απ’ όλα, πάνε κατά διαβόλου. Όσο για τον Διάβολο, δεν κρύβεται πια στις λεπτομέρειες, αλλά σαν λεπτομέρειες μιας ανθρωπότητας χωρίς ανθρωπιά, διαχειρίζεται τις ζωές των ανθρώπων…”

Στη Reallife (στην έκδοση με τις προσφορές) μπορείτε να διαβάσετε:

– Γάμος στα κρυφά για Κώστα και Άννα. Ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας Καραφώτης – Δινέρη. Έπειτα από 9 μήνες σχέσης οι δύο αγαπημένοι τραγουδιστές πήραν την απόφαση να ενώσουν τις ζωές τους κάτω από άκρα μυστικότητα. 

– Ενας έρωτας μεγάλος! Ρομαντικό ειδύλλιο στα δημοσιογραφικά γραφεία. Η τρυφερή σχέση του διευθυντή ειδήσεων του Mega Μανώλη Καψή με τη δημοσιογράφο του καναλιού Αμέλια Αναστασάκη. 

– Γαμήλιο πάρτι… με απρόοπτα. Από μουσικές αφιερώσεις για «αλήτες» και «δαχτυλίδια» μέχρι επέμβαση της Αστυνομίας είχε το γλέντι που ακολούθησε τον γάμο του ολυμπιονίκη του τάε κβον ντο Αλέξανδρου Νικολαΐδη και της αθλητικογράφου Δώρας Τσαμπάζη. 

– Παθιασμένα φιλιά μετά τον καβγά. Αίσιο τέλος είχε το ερωτικό καβγαδάκι της Λίντσεϊ Λόχαν με τον Ρώσο σύντροφό της Ιγκόρ Ταραμπάσοφ στη Μύκονο. 

– Η Κατερίνα ερωτεύτηκε. Η ηθοποιός Κ. Γερονικολού δηλώνει ερωτευμένη, αλλά δεν αποκαλύπτει την ταυτότητα του αγαπημένου της, ο οποίος δεν ανήκει στον καλλιτεχνικό χώρο. 

– Η Δική μας Αλίκη. Όλοι οι άνθρωποι της Αλίκης Βουγιουκλάκη θυμούνται στιγμές από τη χρυσή διαδρομή της μεγάλης πρωταγωνίστριας και μιλούν στην “R” με αφορμή τη συμπλήρωση 20 χρόνων από την ημέρα που “έφυγε”. 

 

 

 

 

Κυριακή στη Realnews: Βιβλίο η Ιστορία της Ελληνικής Φωτογραφίας & 10×5.000€

H ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ  ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ  από τις εκδόσεις Πάπυρος.

Μέσα από την αδιάψευστη μαρτυρία του φωτογραφικού φακού του Άλκη Ξανθάκη, καταγράφεται το πανόραμα της νεότερης ελληνικής ιστορίας και τα μεγάλα γεγονότα. Ένα έργο βραβευμένο από την Ακαδημία Αθηνών σε 2 πολυτελείς σκληρόδετους  τόμους. Αυτή την Κυριακή ο B’ τόμος.

 

Δείτε εδώ το εξώφυλλο:

 

50.000€

10 τυχεροί αναγνώστες κερδίζουν από 5.000 ευρώ.

Ισχύει και για την έκδοση των 2 ευρώ

 

Realhealth, ένθετο για την υγεία και την ευεξία

 

·        Εξελίξεις που αφορούν τις μέλλουσες μητέρες: Ποιες είναι οι νέες τεχνικές εξωσωματικής γονιμοποίησης και προγεννητικού ελέγχου .

·        Αφιέρωμα στις  ελπιδοφόρες νέες θεραπείες κατά του καρκίνου.

·        Νέο όπλο κατά της καρδιακής ανεπάρκειας

·        Oδηγός για ασφαλείς καλοκαιρινές διακοπές.

 

 

Δείτε το τηλεοπτικό σποτ εδώ:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ