H Realnews σήμερα

Με τίτλο: “Πυρά Τσακαλώτου για τον ρόλο του ΔΝΤ” κυκλοφορεί σήμερα η Realnews, η οποία φιλοξενεί αποκλειστική συνέντευξη του υπουργού Οικονομικών.

“Το Ταμείο πρέπει να καταλάβει ότι είμαστε μια ευρωπαϊκή χώρα που έχει αναφορές στα ευρωπαϊκά κεκτημένα” επισημαίνει ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο οποίος μεταξύ άλλων μιλά για τις διαπραγματεύσεις με τους δανειστές, τις κύριες συντάξεις και τη δημοσιονομική προσαρμογή, το χρέος και τα σενάρια περί οικουμενικής κυβέρνησης.

Στο άρθρο του ο Χρήστος Πασαλάρης καλεί τον πρωθυπουργό και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, να συνεργαστούν και να βάλουν επιτέλους την πατρίδα σε πρώτη προτεραιότητα, εν ανάγκη και με αυστηρή προτροπή του Προέδρου της Δημοκρατίας. Τούτο δε γιατί κατά τον ένα μήνα της πρωτοφανούς κοινωνικής αναταραχής, η χώρα έχει υποστεί τεράστιες ζημιές. Και γιατί τόσο το Μέγαρο Μαξίμου όσο και οι υπεύθυνοι των κινητοποιήσεων έθεσαν σε πρώτη προτεραιότητα τη διατήρηση των κεκτημένων τους, μεθυσμένοι, και οι μεν και οι δε, από τη δύναμη της εξουσίας, είτε μέσω κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας είτε μέσω «μπλόκων». Με την ευκαιρία του Τριωδίου και της παραβολής του Τελώνη και Φαρισαίου ο αρθρογράφος καλεί τους παράγοντες της εξουσίας σε ειλικρινή αυτοκριτική, σε συνεργασία, ακόμη και σε μεταμέλεια, όταν το μέγα θύμα των λαθών και της έπαρσής τους είναι η άτυχη πατρίδα…

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Λίστα Μπόργιανς. Η κυβέρνηση κατηγορεί τον Αντώνη Σαμαρά. Αρνήθηκε να παραλάβει τη λίστα με τους φοροφυγάδες, λέει ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς και καταθέτει έγγραφα στη Βουλή. Τι απαντά το περιβάλλον του πρώην πρωθυπουργού.

– Η Μάγδα Φύσσα για την αποφυλάκιση του Γιώργου Ρουπακιά: “Ξεσκίστηκε η καρδιά μας για άλλη μια φορά”.

– Αδωνις Γεωργιάδης: “Εάν ο Τσίπρας δεν καταφέρει να κλείσει την αξιολόγηση, μπορεί να έχουμε εκλογές ακόμη και τον Απρίλιο”.

– Το άγνωστο τηλεφώνημα Τσίπρα-Μητσοτάκη. Οι διάλογοι των δυο πολιτικών αρχηγών.

– Σταύρος Θεοδωράκης: “Κυβέρνηση από τις δυνάμεις που ψήφισαν το μνημόνιο του κ. Τσίπρα”.

– Οι τελευταίες ώρες του Παντελή Παντελίδη πριν από το μοιραίο τροχαίο. Τι δείχνουν τα πρώτα ευρήματα της Τροχαίας και του πραγματογνώμονα της οικογένειας.

Και στην “Πράβδα” του Στάθη:

    “Αν δω Τούρκο βατραχάνθρωπο να ξενερίζει στο Σούνιο ως άλλη αναδυόμενη Αφροδίτη, τι κάνω; Υπογράφω μαζί του σύμφωνο συμβίωσης; Του ζητώ να επαναπροωθήσει τα κύματα πίσω στο Αϊβαλί; Τον πάω στο πλησιέστερο hot spot και τον στέλνω Παρίσι-Μπατακλάν; Τον αφήνω να μου κάνει έρευνα-διάσωση; Τι κάνω με έναν Τούρκο στην υπογραφή μου;..”.

Στη Reallife (στην έκδοση με τις προσφορές) μπορείτε να διαβάσετε:

– Η συγκατοίκηση δείχνει… γάμο! Μπουγιούρης – Μενελάου έτοιμοι για το μεγάλο βήμα. Ο γοητευτικός ηθοποιός και η εντυπωσιακή χορεύτρια βρήκαν το σπίτι που θα στεγάσει τον έρωτά τους.

– Η Ελλη ξεφάντωσε μέχρι τα χαράματα. Ο φακός της “R” απαθανάτισε την Ε. Στάη και τον νέο σύντροφό της Νίκο Μουνδρέα κατά την έξοδό τους από νυχτερινό κέντρο στις 5 το πρωί.

– “Δεν θύμωσα που κόβεται η εκπομπή μας”. Η λαμπερή Μαίρη Συνατσάκη μιλά αποκλειστικά στην “R” μετά την απόφαση του ΑΝΤ1 να σταματήσει το “Spata Live”.

– “Δεν φεύγω εύκολα από μια σχέση”. Η Κατερίνα Στικούδη μιλά στην “R” για τον έρωτα και το νέο τραγούδι της “Voices” με το τολμηρό βιντεοκλίπ.

– Ερωτας δεμένος με… κρίκους! Ο παγκόσμιος πρωταθλητής στους κρίκους Λευτέρης Πετρούνιας και η πρωταθλήτρια στη δοκό ισορροπίας Βάσω Μιλλούση ζουν μαζί.

– Ράιαν Ρέινολντς: “Στο Χόλιγουντ δεν θα επιβίωνα χωρίς το χιούμορ μου”.

– Ο πελαργός έρχεται ξανά. Η πρώην Μις Ελλάς Βαλεντίνη Δασκαλούδη και ο επιχειρηματίας Διογένης Παπαθεοχάρης θα υποδεχθούν σε δύο μήνες την κόρη τους.

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ