H Realnews σήμερα

H Realnews σήμερα 

 

Με τίτλο: “Ξεσπιτώνουν και τη μεσαία τάξη!” κυκλοφορεί σήμερα η Realnews, η οποία κάνει λόγο για “φόρο “αρπαγής” της ακίνητης περιουσίας” αναφερόμενη στο “διπλό φορολογικό “χτύπημα” σε 400.000 ιδιοκτήτες για να εισπραχθούν 660 εκατ. ευρώ”. Οπως επισημαίνει η εφημερίδα “7 φορές αυξήθηκαν οι φόροι στα ακίνητα από το 2009 έως σήμερα”, ενώ “2,1 δισ. ευρώ θα κληθούν να πληρώσουν όσοι έχουν κατοικίες και οικόπεδα σε αστικές περιοχές”. Στο ίδιο μήκος κύματος, ηRealnews αποκαλύπτει ότι “οι δανειστές ζητούν πλήρη απελευθέρωση των πλειστηριασμών: “Βγάλτε στο σφυρί 110.000 σπίτια””.

Το κύριο άρθρο της εφημερίδας και του Νίκου Χατζηνικολάου έχει τίτλο: “Αλτ! Ακίνητα! Ληστεία…”. Ο Ν. Χατζηνικολάου σημειώνει: “Πρόκειται για μια άνευ προηγουμένου φορολογική επιδρομή, η οποία μετατρέπει στην πραγματικότητα το δημόσιο χρέος σε ιδιωτικό, μεταφέροντας στις πλάτες των πολιτών τις κρατικές δανειακές υποχρεώσεις που δημιούργησαν με την άφρονα και σκανδαλώδη διαχείρισή τους τα κόμματα και οι πολιτικοί που κυβέρνησαν τη χώρα στη διάρκεια της μεταπολίτευσης”.

Στο άρθρο του ο Χρήστος Πασαλάρης αποκαλύπτει πώς έφτασε στα χέρια των φοιτητών η «ματωμένη σημαία» του Πολυτεχνείου. Φέρνει στη δημοσιότητα άγνωστες συνεντεύξεις του Παπαδόπουλου και του Μαρκεζίνη λίγο πριν ανατραπούν και φωτίζει το ρόλο του Κίσιγκερ στη διαδοχή της μίας δικτατορίας από την άλλη, με επιδιωκόμενη κατάληξη την τραγωδία της Κύπρου.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Χανς-Βέρνερ Ζιν, πρόεδρος ινστιτούτου Ιfo, σύμβουλος της Μέρκελ: “Η τρόικα απαιτεί το αδύνατο. Η ελληνική κοινωνία δεν μπορεί να επιβιώσει με τη λιτότητα που της επιβάλλεται”.

– “Κακόγουστο αστείο η πρόταση για Γιάννα δήμαρχο”. Ποιος πιστεύει ότι η υποψηφιότητα της Αγγελοπούλου για τον δήμο Αθηναίων στερείται σοβαρότητας, ποιος ζητά λογιστικό έλεγχο στον “Αθήνα 2004” και ποιος δηλώνει ότι “επιστρέφει το… φάντασμα της όπερας”.

– Δημήτρης Κουτσούμπας, γεν. γραμματέας του ΚΚΕ: “Το ΚΚΕ δεν θα γίνει το “κερασάκι” σε μια κυβέρνηση για να εκθειάζει την Ε.Ε., το ΔΝΤ και τον Ομπάμα”.

– Κυριάκος Μητσοτάκης: “Πολλές συμφωνημένες μεταρρυθμίσεις δεν έχουν προχωρήσει με ταχύτητα και αυτό πρέπει να διορθωθεί”.

Και στην “Πράβδα” του Στάθη:

“Να συνεχίσω να τραβάω κουπί ή να μάθω σκι; Αμλετικόν το ερώτημα και κάθεται σαν τα κοράκια πάνω στις στέγες των σπιτιών που θα βγουν σε πλειστηριασμό. Στα άλλα, εκείνα τα 250.000 νοικοκυριά, που δεν έχουν καν φως, η απάντηση έχει ήδη δοθεί: και ο κ. Στουρνάρας με το φως της λάμπας (λαδιού) διαβάζει κάθε βράδυ το Μνημόνιο…”

Στη Reallife μπορείτε να διαβάσετε:

– Το ξέσπασμα του Λάκη! Συνέντευξη-ποταμός του ηθοποιού Λ. Λαζόπουλου στην “R”: “Η Ελλάδα δεν μπορεί να τα περιμένει όλα από τον Μίκη…”. Τι λέει ο Λ. Λαζόπουλος για την κρίση, την τρόικα, το μέλλον της τηλεόρασης και τους ανθρώπους της τέχνης.

– Ξαφνικό τέλος στη σχέση τους: Ο Κώστας Πηλαδάκης και η Ειρήνη Παπαδοπούλου αποφάσισαν έπειτα από 2 χρόνια να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους.

– Αναστασία Σιδηροπούλου: “Με αδίκησαν στα καλλιστεία για τη Μις Υφήλιος”. Η Ελληνίδα καλλονή μιλά στην “R” για το παρασκήνιο του διαγωνισμού ομορφιάς στη Μόσχα.

– Μαρία Βιγκοπούλου: Η γοητευτική αρχιτέκτων και ο σύντροφος της Ηλίας Τσουρεκάς διανύουν τις πιο ευτυχισμένες στιγμές τους, καθώς σύντομα θα γίνουν γονείς.

– Μένουν στο ίδιο σπίτι. Η Νάνσυ Λεονάρδου και ο Αρης Σπηλιωτόπουλος έκαναν το μεγάλο βήμα στη σχέση τους.

– Μαζί στη σκηνή μετά από 25 χρόνια. Αρβανιτάκη και Πρωτοψάλτη μιλούν στην “R” για τη νέα τους συνεργασία. 

– Χώρισαν η Τσάνταλη και ο Αργυρός. Ο τραγουδιστής και η επιχειρηματίας δεν είναι πια μαζί. 

 

 

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ