H Realnews σήμερα 21/6/2015

Mε τίτλο: “Η πρόταση Τσίπρα για το χρέος” κυκλοφορεί σήμερα η Realnews, η οποία αποκαλύπτει όλο το κείμενο που έστειλε η κυβέρνηση στους δανειστές.

Η εφημερίδα σημειώνει ότι “το ελληνικό σχέδιο θα συζητηθεί στην κρίσιμη σύνοδο κορυφής της Δευτέρας” και επισημαίνει: “χωρίς “σήμα” για την αναδιάρθρωση δεν μπορεί να υπάρξει συμφωνία” λένε αξιόπιστες πήγες του Μαξίμου”. Επίσης το ρεπορτάζ αναφέρει “τι προτείνει η Αθήνα για τη ρήτρα ανάπτυξης, την ανταλλαγή ομολόγων και την επιμήκυνση της αποπληρωμής”.

Το κύριο άρθρο της εφημερίδας και του Νίκου Χατζηνικολάου έχει τίτλο: “Μένουμε Ελλάδα!”. Ο Ν. Χατζηνικολάου αναφέρει χαρακτηριστικά: “Μήπως είναι η ώρα να γυρίσουμε στις ρίζες μας, στηρίζοντας ο καθένας χωριστά και όλοι μαζί την ελληνική οικονομία; Μήπως είναι η ώρα να πούμε ανοικτά ότι αγαπάμε την Ελλάδα και «μένουμε Ελλάδα»; “

Ακόμη…

Σε λίγες μέρες, ίσως και αύριο, θα ξέρουμε αν η πατρίδα θα πάει σε λυτρωτική λύση, ή θα τσακιστεί στα βράχια, λόγω ξεροκεφαλιάς κάποιων ακραίων της εξουσίας, γράφει στο σημερινό άρθρο του ο Χρήστος Πασαλάρης. Τους οκτώ κορυφαίους των «θεσμών», τους οποίους ο αρθρογράφος αποκαλεί «χημικές ενώσεις» λόγω της επιδεικτικής απάθειάς τους απέναντι στο μαρτύριο του ελληνικού λαού, η κυβέρνηση όφειλε να «ταρακουνήσει», έστω και αργά προβάλλοντας πολύ δυνατά τις φοβερές εικόνες της κρίσης, με κορυφαίο θέμα τις 30.000 αυτοκτονίες της πενταετίας και την ψυχική κατάρρευση του λαού και της νεολαίας. Αντί αυτού σπατάλησε χρόνο και λέξεις σε αδιέξοδες διαπραγματεύσεις. Τώρα δεν απομένει παρά ένα ΚΟΙΝΟ ΜΕΤΩΠΟ της πολιτικής ηγεσίας, αφού, για μια ακόμη φορά, ο καλός Θεός δείχνει να είναι με το μέρος της Ελλάδας…

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Ο Γιούνκερ, το σχέδιό του και το σπασμένο τηλέφωνο με τον Αλέξη.

– “Δεν θα ανεχθώ να είμαι Πρόεδρος σε μια χώρα εκτός ευρώ”. Τι λέει ο Προκόπης Παυλόπουλος σε κατ’ ιδίαν συναντήσεις του με πολιτικούς αρχηγούς και υπουργούς.

– Οι άγνωστοι διάλογοι στο τετ α τετ Καραμανλή-Σαμαρά.

– Πέντε αρχηγοί (Ποτάμι, ΚΚΕ, ΠΑΣΟΚ, ΑΝ.ΕΛ, Χ.Α) μιλούν στην “R” για τις εξελίξεις.

– Νίκος Βούτσης: “Ελπίζω να υπάρχουν οι ενήλικες στο ΔΝΤ που να αντιλαμβάνονται ότι ήδη έχουν χρεοκοπήσει εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι στη χώρα μας”.

– Όλγα Κεφαλογιάννη: “Είναι η τελευταία μας ευκαιρία. Φτάσαμε στην άκρη του γκρεμού με ευθύνη της κυβέρνησης. Τη Δευτέρα θα πρέπει να υπάρξει συμφωνία”.

Και στην “Πράβδα” του Στάθη:

“Πάλι καλά που δεν διαπραγματευόμαστε με τα Νησιά Φερόες! Μετά το τρίτο γκολ με πιάνει η θάλασσα…”

Στη Reallife μπορείτε να διαβάσετε:

– “Θέλω να κάνω οικογένεια”. Ευτυχία για Λάουρα Νάργες-Μιχάλη Μουρούτσο. Η λαμπερή παρουσιάστρια, που είναι ζευγάρι με τον χρυσό ολυμπιονίκη δηλώνει στην “R” πως περνάει την καλύτερη περίοδο της ζωής της.

– “Το καλό σεξ είναι το 90% ενός πετυχημένου γάμου”. Η Ναταλία Δραγούμη μιλά στην “R” για τη “Μελωδία της ευτυχίας” που ζει με τον σύζυγό της Εντι Ρόμπερτς και αποκαλύπτει τα επόμενα επαγγελματικά της “χτυπήματα”.

– Ζουν τον έρωτά τους στη Μύκονο. Η τραγουδίστρια Μαριάντα Πιερίδη και ο αγαπημένος της Δημήτρης Κατριβέσης περνούν ευτυχισμένες στιγμές στο Νησί των Ανέμων.

-Τότσικας-Ρέβη: Περιμένουν δίδυμα.

– Ελένη Χατζίδου-Αρης Σοϊλέδης: Έτοιμοι για συγκατοίκηση στα νότια προάστια.

– Παραμυθένιος γάμος πολλών καρατίων! Τέσσερα πάρτυ-υπερπαραγωγές διοργάνωσαν η Ταμάρα Ζέιν και ο Λεωνίδας Φωτεινόπουλος για να γιορτάσουν το ευτυχές γεγονός.

-Ιωάννου-Χοψονίδου: Δίνουν δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ