H Realnews σήμερα

H Realnews σήμερα

Με τίτλο: “Καταγγέλλουν συγκάλυψη!” κυκλοφορεί σήμερα η Realnews, η οποία φέρνει στη δημοσιότητα υπόμνημα-φωτιά για τη δικογραφία της ΕΛΣΤΑΤ. Σύμφωνα με το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της εφημερίδας: “τα δυο πρώην μέλη του Δ.Σ της Στατιστικής Υπηρεσίας Ζωή Γεωργαντά και Νικόλαος Λογοθέτης με αναφορά τους προς το Εφετείο Αθηνών καταγγέλλουν μεθοδεύσεις των δικαστικών Αρχών για να “απαλλαγούν” των ευθυνών τους ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου και ο πρώην υπουργός Γιώργος Παπακωνσταντίνου, που κατηγορούνται ότι διόγκωσαν τεχνητά το έλλειμμα του 2009 για να οδηγήσουν τη χώρα στο μνημόνιο”.

Το κύριο άρθρο της εφημερίδας και του Νίκου Χατζηνικολάου έχει τίτλο: “Δώστε «ανάσα» στην αγορά!”. Ο Ν. Χατζηνικολάου επισημαίνει: “Μια κοινωνία γεμάτη οικονομικά «ναυάγια» και μια αγορά γεμάτη λουκέτα δεν δημιουργούν καμία ελπίδα για έξοδο από την κρίση. Αντίθετα, οδηγούν τη χώρα σε φαύλο κύκλο ύφεσης, τον πληθυσμό σε πτωχοποίηση και σε εκρήξεις οργής και την πολιτική ζωή σε επικίνδυνη αστάθεια”.

Φωνές από τον «άλλο κόσμο» μεταφέρει στο σημερινό άρθρο του ο Χρήστος Πασαλάρης. Από τη μια μεριά τη φωνή του ξεχασμένου Ανδρέα Παπανδρέου που έφυγε σαν αύριο, τον Ιούνιο του 1996,αλλα οι γραβατωμένοι πλέον καπεταναίοι του τον έχουν ξεχάσει και ξεγράψει, όπως δείχνει και το εγκαταλειμμένο μνήμα του. Και από την άλλη οι τραγικές φωνές των 8.000 πεσόντων στην Κλεισούρα και Πρεμετή επί ελληνοϊταλικού πολέμου που παραμένουν πεταμένοι σε ομαδικούς τάφους ,με την Αλβανία να μην τηρεί τις διμερείς συμφωνίες για ενταφιασμό τους σε στρατιωτικά κοιμητήρια. Πρόκειται για μεγάλη εθνική εκκρεμότητα την ώρα μάλιστα που η Αλβανία επιζητεί το ΝΑΙ της Ελλάδας για ένταξή της στην Ευρωπαϊκή Κοινότητα… Είναι η ώρα της κυβέρνησης και της Βουλής…

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Το ύποπτο παιχνίδι του Τόμσεν με τα 11 δισ. ευρώ του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΤΧΣ). Το σχέδιο του ΔΝΤ να δεσμεύσει τα χρήματα αυτά για τα “κόκκινα” δάνεια των τραπεζών και να μας οδηγήσει στην υπογραφή νέου μνημονίου.

– Δημήτρης Κουτσούμπας: “Η περίπτωση του ΣΥΡΙΖΑ είναι αγιάτρευτη! Είναι εκπρόσωπος τμημάτων του κεφαλαίου”.

– Αργύρης Ντινόπουλος: “Όχι στις εύκολες λύσεις των απολύσεων. Θα ήθελα η τρόικα να μην ξανάρθει”.

– 10 κυβερνητικοί βουλευτές ζητούν λύση για τις καθαρίστριες.

Και στην “Πράβδα” του Στάθη:

“Πριν από πολλά χρόνια οι καπιταλιστές συκοφαντούσαν τους κομμουνιστές, ότι “αν έρθουν θα πάρουν τα σπίτια του λαού”. Σήμερα, ήρθαν τα πάνω κάτω, και οι κομμουνιστές συκοφαντούν τις τράπεζες ότι “παίρνουν τα σπίτια του λαού”. Η αλήθεια, ως συνήθως, βρίσκεται κάπου στη μέση: οι τράπεζες μας παίρνουν τα σπίτια, αλλά μας αφήνουν να φτιάξουμε φαβέλες…”.

Στη Reallife μπορείτε να διαβάσετε:

– “Είμαι έτοιμη να ξαναφτιάξω τη ζωή μου”. Η Χριστίνα Πολίτη μιλά για τον χωρισμό της με τον Σ. Φουρτουλάκη. “Η διάσταση είναι από μόνη της μια λύση όταν βλέπεις πως δεν μπορείς να τραβάς μια σχέση από τα μαλλιά” λέει στην “R” η γοητευτική δημοσιογράφος. “Προτιμώ να παντρεύομαι από το να κάνω μακροχρόνιους δεσμούς που ξεφτίζουν”.

– “Δεν παίζω σε διπλό ταμπλό”. Η Πηνελόπη Πλάκα ξεκαθαρίζει στην “R” τη σχέση της με τον Κώστα Αποστολάκη και δηλώνει ότι με τον Κωστή Μαραβέγια παραμένουν φίλοι.

– Βουτιές στη Μύκονο. Πρώτες διακοπές για τον Κλάους και την Ντόρα. Η ερωτική απόδραση στο Νησί των Ανέμων για τον άσο του ΠΑΟΚ και την επιχειρηματία.

– Μπέζος-Τσαλίκη: “Υπήρξαν ρωγμές στον γάμο μας”.

– Μαρία Ανδρούτσου: Απρόσμενο τέλος με τον Χρήστο Μπάτζιο.

– Ναταλία Δραγούμη: “Ξέρω πλέον ποιες κριτικές είναι κακεντρεχείς και ποιες όχι. Με επηρεάζουν οι κακές για μια μέρα και μετά το ξεχνάω” δηλώνει η ηθοποιός.

– Στα “μαχαίρια” Ζαχαράτος και Βόσσου. Η κόντρα ανάμεσα στον κριτή και τη διαγωνιζόμενη παραλίγο να τινάξει στον αέρα τον τελικό του YFSF.

 

 

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ