H Realnews σήμερα 10/5/2015

Με τίτλο: “Όλα τα ονόματα και οι λογαριασμοί” κυκλοφορεί σήμερα η Realnews, η οποία αποκαλύπτει τις δύο απόρρητες λίστες της μίζας. Σύμφωνα με το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της εφημερίδας: “Προμήθειες για το «ξεκλείδωμα» έργων της Siemens κατά την περίοδο των Ολυμπιακών Αγώνων καθώς και εξοπλιστικών προγραμμάτων αφορούν οι κωδικοί που δημοσιεύει σήμερα η «R».

Η Realnews στο ρεπορτάζ της αναφέρει ότι “αναμένονται ραγδαίες δικαστικές εξελίξεις για τη «χαρτογράφηση» όλων των διαδρομών του μαύρου χρήματος και την αποκάλυψη πολιτικών προσώπων.”

Το κύριο άρθρο της εφημερίδας και του Νίκου Χατζηνικολάου έχει τίτλο: “Ο χρόνος λειτουργεί πλέον εναντίον μας!”. Ο Ν. Χατζηνικολάου αναφέρει χαρακτηριστικά: “Οσο καθυστερούν οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στην ελληνική κυβέρνηση και τους δανειστές, τόσο αυξάνεται η χρηματοδοτική και η πιστωτική ασφυξία με συνέπεια ακόμη και υγιείς επιχειρήσεις να βρίσκονται πλέον αντιμέτωπες με την απειλή του λουκέτου. Ο λογαριασμός της παράτασης της αβεβαιότητας είναι βαρύς. Και οι πληγές είναι ήδη εμφανείς σε όλους τους τομείς της ελληνικής οικονομίας”.

Ακόμη…

«Σε συνεννόηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, δυνάμωσε το ταχύτερο την κυβέρνησή σου και με άλλους πατριώτες ευρείας αποδοχής, κ. πρωθυπουργέ, γράφει στο σημερινό άρθρο του ο Χρήστος Πασαλάρης. Η πατρίδα θέλει να γίνουμε όλοι μαζί μια «εθνική γροθιά». Να υψώσουμε ανάστημα στην ξενοκρατία, να καταλογίσουμε τα λάθη, τα δικά της και τα δικά μας και να πριονίσουμε το θηριώδες δημόσιο χρέος, ώστε να βγάλουμε οριστικά την πατρίδα από την κρίση. Μόνη της η σημερινή κυβέρνηση δεν μπορεί να φέρει σπουδαίο αποτέλεσμα. Οι 106 μέρες της έδειξαν ότι και ανώριμη και ανέτοιμη ήταν. Και ότι οι εκλογές της 25ης Ιανουαρίου ήταν ένα λάθος αμφοτέρων των πλευρών. Ώρα λοιπόν να το διορθώσουν…

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– “Έντιμο συμβιβασμό ψηφίζουν επτά στους δέκα Έλληνες, σύμφωνα με δημοσκόπηση της MRB για την «R». Καραμανλή ή Ντόρα προτιμούν οι ψηφοφόροι της Ν.Δ. εάν και όποτε ανοίξει θέμα ηγεσίας.

-Το Βερολίνο «κρύβει» έγγραφο-βόμβα για τις γερμανικές αποζημιώσεις. Η εισήγηση της νομικής υπηρεσίας της γερμανικής κυβέρνησης στον καγκελάριο Χ. Κολ το 1990.

-Η κατάθεση που έκαψε τον Βούλγαρο παιδοκτόνο. Πως η αστυνομία συνέθεσε το παζλ της δολοφονίας της 4χρονης Άννυ.

Και στην “Πράβδα” του Στάθη:

“Όταν βλέπω το ποτήρι μισογεμάτο είμαι αισιόδοξος, όταν το βλέπω μισοάδειο είμαι απαισιόδοξος κι όταν το βλέπω άδειο, τα ΄χω πιει…”

Στη Reallife μπορείτε να διαβάσετε:

– “Στα δίχτυα του έρωτα ο Φορτούνης. Η Μαριέττα Ντρούγια έβαλε γκολ στην καρδιά του Κώστα. Ο άσος του Ολυμπιακού κρατούσε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τη γοητευτική σύντροφό του, που είναι εκπαιδευτικός. “

-“Δεν θα χώριζα για μια απιστία. Θα προτιμούσα, όμως να μην το μάθω αν πήγαινε με άλλη ο Γεράσιμος”, εκμυστηρεύεται στην «R» η ηθοποιός Μπέσυ Μάλφα.

-Βαφτίσια δίπλα στη θάλασσα. Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά βαφτίζουν στις 23 Μαΐου στη Βάρκιζα τον δεύτερο γιο τους, που θα πάρει το όνομα Δημήτρης.

-Η Φελίσια «μάγεψε» τον Ηλία. Ο Ηλ. Βρεττός ζει έναν μεγάλο έρωτα με την Φ. Λαπάτη.

-Χώρισε η Ευγενία Σαμαρά.

-Πρωτόπαππας – Ντάφλα: Πήραν την απόφαση να συγκατοικήσουν.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ