H Realnews αυτής της Κυριακής

Με τίτλο: «Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ. για τζιχαντιστές» κυκλοφορεί σήμερα η Realnews, η οποία αποκαλύπτει ότι τέσσερις ύποπτοι είναι στο στόχαστρο των Αρχών.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «υπό στενή παρακολούθηση είναι δύο Μαροκινοί και δύο Αιγύπτιοι με περίεργες διασυνδέσεις», ενώ «στο μικροσκόπιο βρίσκονται οι ιμάμηδες που κάνουν κηρύγματα μίσους».

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Γαλλικό κλειδί για τις επενδύσεις. Επίσκεψη Μακρόν. Ο Πρόεδρος θα συνοδεύεται στο ταξίδι του από πλήθος επιχειρηματιών της χώρας του, οι οποίοι ενδιαφέρονται για συμπράξεις με την Ελλάδα.

– Η μάχη της ΔΕΘ. Τα σημειώματα των υπουργών στον Τσίπρα και το σχέδιο Μητσοτάκη.

– Μπαίνουν τρυπάνια έως το 2020. Κατάκολο, Πατραϊκός Κόλπος, Ιωάννινα και Κέρκυρα είναι οι περιοχές που αναμένεται να ξεκινήσουν οι έρευνες για τον εντοπισμό υδρογονανθράκων.

– Δημήτρης Κουτσούμπας: «Δεν αποκλείονται βουλευτικές εκλογές, σε συνάρτηση με τις εξελίξεις στην Ε.Ε.».

– Δημήτρης Τζανακόπουλος: «Οι ακροδεξιές θέσεις της Ν.Δ. δεν αποτελούν διολίσθηση, αλλά στρατηγική επιλογή».

– Μάκης Βορίδης: «Στην κυβέρνηση δεν απεμπολούν τη σταλινική τους καταγωγή».

– Απαγωγή Λεμπιδάκη. «Στα δικά του χέρια είναι η τύχη του». Τι λένε οι αστυνομικές πηγές που έχουν πλήρη εικόνα των διαπραγματεύσεων για την απελευθέρωση του Κρητικού επιχειρηματία.

– Δασαρχεία Αττικής. Βρήκαν… βενζίνη για τις περιπολίες στα τέλη Αυγούστου!

– «Να τους δούμε στα μάτια». Ο Στέφανος Καπίνο μιλά στην «R» για τα ματς του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ.

To άρθρο του Χρήστου Πασαλάρη έχει τίτλο: «Ζούμε μια νέα καταστροφή, περιμένουμε ένα νέο θαύμα!». Ο Χρ. Πασαλάρης σημειώνει: «Με το λαό της πνιγμένο στη βαρύτερη φορολογία της νεότερης ιστορίας του, η δόλια πατρίδα ζει τη σημερινή καταστροφή, ακριβώς 95 χρόνια μετά τη Μικρασιατική. Μόνο που οι τότε κορυφαίοι υπεύθυνοι πλήρωσαν με τη ζωή τους, τα λάθη τους. Οι σημερινοί υπεύθυνοι, αν δεν θέλουν να βρεθούν και αυτοί στο Γουδή, καλούνται να μονιάσουν και να αντιμετωπίσουν ενωμένοι τον Σουλτάνο, καθώς καραδοκεί να ορμήσει σε κάποια βραχονησίδα, αν όχι στο ίδιο το Καστελόριζο. Είναι ώρα εθνικού συναγερμού και όχι ηγετικής φαγωμάρας…».

Στη Reallife (στην έκδοση με τις προσφορές) μπορείτε να διαβάσετε:

– Καυτός έρωτας για τη Νατάσα! Η «R» απαθανάτισε τη Ν. Καλογρίδη με τον νέο σύντροφό της. Η εντυπωσιακή πρωταγωνίστρια ζει εδώ και περίπου έναν μήνα μια θυελλώδη σχέση με τον επιχειρηματία Μιχάλη – Παναγιώτη Πιλαλάκο.

– Ο πελαργός έρχεται για Μαρίνα – Δήμο. Η βραβευμένη ηθοποιός Μ. Ασλάνογλου και ο γνωστός δικηγόρος Δημοσθένης Πέππας σε λίγους μήνες θα κρατήσουν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδί.

– Το προσκλητήριο το έχουμε στα χέρια! Η Ελένη Τσολάκη και ο Παύλος Πετρουλάκης παντρεύονται στις 16 Σεπτεμβρίου στο «Island» της Βάρκιζας και η «R» δημοσιεύει την πρόσκληση που έστειλαν στους καλεσμένους τους.

– Γάμος στην Αντίπαρο. Η Άννα Μπουσδούκου και ο Σταύρος Ιωαννίδης ετοιμάζονται να παντρευτούν στο όμορφο κυκλαδίτικο νησί το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου σε στενό κύκλο, μακριά από κάμερες.

– Συγκατοίκηση στην Κύπρο. Ο γοητευτικός Παναγιώτης Μπουγιούρης και η όμορφη Κλέλια Μενελάου αποφάσισαν να μείνουν μαζί στο Νησί της Αφροδίτης και λάμπουν από ευτυχία.

– Τη μάγεψε η λύρα του. Η καλλονή Στέλλα Γιαμπουρά και ο μουσικός Κωνσταντίνος Δρούλιας έγιναν ζευγάρι τον Δεκαπενταύγουστο.

– Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Είναι ίδιον του Έλληνα η… μουρμούρα!».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ