H Realnews που κυκλοφορεί

Με τίτλο: “ Όλο το σχέδιο για τις 120 δόσεις ”κυκλοφορεί σήμερα η Realnews, η οποία αποκαλύπτει “πώς και πότε θα ρυθμιστούν οι οφειλές σε εφορία και ταμεία για 800.000 ελεύθερους επαγγελματίες, αυτοαπασχολούμενους και μικρομεσαίες επιχειρήσεις”.

Η Realnews σημειώνει ότι “στόχος του υπουργείου Εργασίας είναι η ρύθμιση να τεθεί σε εφαρμογή εντός του Ιουλίου”. Θα προβλέπεται:

Με εφάπαξ καταβολή της οφειλής θα γίνεται διαγραφή του 100% των προσαυξήσεων και των προστίμων.

Με εξόφληση του χρέους σε 60 δόσεις οι προσαυξήσεις θα μειώνονται κατά 75%.

Με εξόφληση της οφειλής σε 120 δόσεις οι προσαυξήσεις θα μειώνονται κατά 35%.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Γαλλογερμανικός πόλεμος για την Ελλάδα. Πιέρ Μοσκοβισί: “Το “συμβόλαιο” από την Ελλάδα έχει εκπληρωθεί. Και όταν η μία πλευρά αναλαμβάνει τις ευθύνες της, θα πρέπει και οι άλλες να αναλάβουν τις δικές τους”.

– Λαρς Φελντ, μέλος της επιτροπής “σοφών” – Σύμβουλος της γερμανικής Καγκελαρίας: “Η ελληνική κυβέρνηση στο τέλος θα αναγκαστεί να υποχωρήσει, καθώς υπάρχει πίεση για τις επερχόμενες πληρωμές του Ιουλίου” – “Ως συμβούλιο των σοφών έχουμε ταχθεί από το 2015 κατά της ελάφρυνσης του χρέους”.

– Γιώργος Σταθάκης: “Θεωρώ τη συμφωνία μονόδρομο και δεν βλέπω περιθώρια να αλλάξουμε δρόμο ή να εισέλθουμε σε μια παρατεταμένη περίοδο αστάθειας”.

– Άδωνις Γεωργιάδης: “Η ήττα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ στην εξεταστική επιτροπή για την Υγεία θα είναι μεγαλύτερη από αυτή που υπέστησαν στο Eurogroup”.

– Γιάννος Παπαντωνίου. Στο μικροσκόπιο της Δικαιοσύνης η εταιρεία που αγόρασε τη βίλα της Σύρου. Συστάθηκε 20 ημέρες πριν πραγματοποιηθεί η αγοραπωλησία του ακινήτου.

– “Βρέχει” σφαίρες στο Μενίδι. “Ο Μάριος δεν πρόλαβε να δώσει την παράστασή του”. Τα πρώτα λόγια της μητέρας του 11χρονου που έχασε τη ζωή του στο προαύλιο του σχολείου του.

– 100.000 οικογένειες αγωνιούν για τα βλαστοκύτταρα των παιδιών τους.

Το άρθρο του Χρήστου Πασαλάρη έχει τίτλο: “Τα νιάτα φεύγουν, το έγκλημα φουντώνει, η ηγεσία αδρανεί!..”. Ο Χρ. Πασαλάρης σημειώνει: “Η μαζική μετανάστευση εκατοντάδων χιλιάδων πτυχιούχων που δεν βρίσκουν δουλειά στην πατρίδα και η ανεμπόδιστη εισβολή αναρίθμητων αλλοδαπών κακοποιών που βλέπουν αφρούρητο πεδίο δράσης στη χώρα μας, είναι οι δύο κορυφαίοι εθνικοί εφιάλτες, αλλά και οι πανίσχυροι μαγνήτες για σύμπηξη ενιαίου μετώπου της πολιτικής ηγεσίας, ώστε να ορθώσει ανάστημα τόσο στους ξένους δανειστές, όσο και στην εισαγόμενη εγκληματικότητα. Διότι, αλλιώς, η πατρίδα κινδυνεύει να παραδοθεί άνευ όρων στους εχθρούς της…”.

Και στην “Πράβδα” του Στάθη:

“Μια νίκη που κρύβεται μέσα στη νίκη του Κόρμπιν είναι η ήττα του Μπλερ. Ο άνθρωπος που έσυρε τους Εργατικούς στην πολιτική των Τόρις και μετέτρεψε το Εργατικό Κόμμα σε πολεμοκάπηλο, ζητούσε σε αυτές τις εκλογές ανοιχτά την καταψήφιση του Κόρμπιν . Κανονικός πεμπτοφαλαγγίτης. Η νίκη του Κόρμπιν (παρά τις αντίθετες προσπάθειες της δεξιάς πτέρυγας των Εργατικών), έχει και μια άλλη ακόμα πιο ενδιαφέρουσα παράμετρο: αποκαθιστώντας οι Εργατικοί την έπαρσή τους με τους εργαζόμενους (και τους νέους), εκμηδένισαν την ακροδεξιά δημαγωγία των εθνικιστών…”.

Στη Reallife (στην έκδοση με τις προσφορές) μπορείτε να διαβάσετε:

– Δεν έμεινε… Ακάλυπτος στον έρωτα! Ο Αντώνης Καφετζόπουλος βρήκε νέο ταίρι. Μετά τον χωρισμό του από τη Φαίη Κοκκινοπούλου, ο δημοφιλής ηθοποιός είναι αχώριστος με τη Βάσω Μιχαλοπούλου, που εργάζεται ως βοηθός σκηνοθέτη.

– Test drive πριν από τον γάμο. Η Ελένη Τσολάκη άφησε το σπίτι της στην Κηφισιά και πήγε να μείνει μαζί με τον μέλλοντα σύζυγό της Παύλο Πετρουλάκη στην Παλλήνη.

– Απόλυτο πάθος στα Χανιά. Η τραγουδίστρια Μελίνα Ασλανίδου εκφράζει τον έρωτά της για τον κομμωτή Βασίλη Μουντάκη κάνοντας συχνά ταξίδια – αστραπή για να βρίσκεται στο πλάι του.

– Η επανασύνδεση δεν έγινε ποτέ. Η Μαρία Ηλιάκη διαψεύδει στον φιλικό της κύκλο τα σενάρια που τη θέλουν ξανά στην αγκαλιά του Νεκτάριου Γαλίτη.

– Πέτρος Φιλιππίδης: “Θα γίνω Λυσιστράτη μετά τη νίκη του Ντάνου!”.

– “Ναι στο τρίτο στεφάνι!”. Ο Δημήτρης Σταρόβας χαίρεται τη σχέση του με την Άννα Σταθάκη και αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να παντρευτεί ξανά.

– Οι Ελληνίδες σταρ που “πυρπολούν” το instagram.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ