H γνώμη του Δαδακαρίδη για την ΤV

H γνώμη του Δαδακαρίδη για την ΤV

“Καιρός ήταν να ξεκινήσουν ελληνικά σίριαλ,καθώς είχαμε φτάσει σε σημείο κορεσμού από τα ριάλιτι” σχολιάζει μεταξύ άλλων ο ηθοποιός Πυγμαλίων Δαδακαρίδης στην εφημερίδα “Espresso” και συνεχίζει: “Νομίζω σιγά σιγά κάνουν τον κύκλο τους και θα ξεκινήσουν και πάλι να γίνονται πράγματα και για πολλούς άλλους συναδέλφους που δεν δουλεύουν, αλλά είναι ταλαντούχοι κι έχουν ίσως και μεγαλύτερη ανάγκη”.

Ο ηθοποιός μίλησε επίσης για την νέα τηλεοπτική σειρά του Mega “Με τα παντελόνια κάτω” που αναφέρεται στην κρίση και θα μπορούσε να είναι μια μικρογραφία της ελληνικής σημερινής κοινωνίας: “Νομίζω ότι οι περισσότεροι άνθρωποι περνάνε δύσκολα. Οπότε, αν θέλεις να αναδείξεις ή να ‘σατιρίσεις’ μια τάξη ανθρώπων, αυτή είναι οι άνθρωποι που βρίσκονται πραγματικά στο όριο. Μέσα από ένα δράμα ουσιαστικά αστιευόμαστε και γελάμε όλοι. Δηλαδή η κωμωδία έγκειται στο ότι έχουμε βιώσει την συντριβή σαν λαός, οπότε κάπου πρέπει να την σατιρίσουμε. Αν το κάναμε σε μια άλλη εποχή θα το έλεγαν ‘λαϊκό’, αλλά τώρα είναι ξεκάθαρο και πολύ κατανοητό, χωρίς βέβαια να είναι χυδαίο”.

Τέλος ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης ανέφερε: “Επειδή είμαστε λαός με ιστορία χιλιάδων χρόνων, οι Έλληνες αντιστεκόμαστε σε διάφορα πράγματα. Και επειδή είμαστε άνθρωποι που πραγματικά πρεσβεύουμε όλοι την οικογένεια και τις αξίες της και αγαπάμε όλοι οι άνθρωποι τον λαό μας και ακριβώς επειδή έχουμε ιστορία, μπορούμε και θυμόμαστε πράγματα και μαθαίνουμε”.

Πηγή: Espresso

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ