Γρηγόρης Γκουντάρας-Ναταλί Κάκκαβα: Αυλαία στην εκπομπή τους με δάκρυα στα μάτια

Συγκίνηση επικράτησε στην τελευταία εκπομπή του Γρηγόρη Γκουντάρα και της Ναταλί Κάκκαβα. Το “Όλα Γκουντ” έριξε αυλαία οριστικά σήμερα Κυριακή (17/07) και οι δύο παρουσιαστές είπαν “αντίο” στους τηλεθεατές με δάκρυα στα μάτια.

O παρουσιαστής προχώρησε σε μακροσκελή εξομολόγηση για τη φετινή σεζόν και την ομάδα του και ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες του.

“Κανείς δεν χάνεται, να έχουμε πάνω από όλα την υγεία μας και να λέμε απλόχερα ευχαριστώ. Να ανταποδίδουμε, αν μπορούμε, κάποιο καλό που μας έχει κάνει άνθρωπος και σίγουρα να μην κάνουμε κακό. Πρώτα ο Θεός θα ξαναβρεθούμε, καλή καρδιά κι υγεία. Να ευχαριστήσω κι αυτό εδώ το κορίτσι δίπλα μου που κι αν άκουσε χωρίς λόγο. Σε ευχαριστώ για την αξιοπρέπεια που αντιμετώπισες όλα αυτά. Τώρα θα λένε τι βλακοζεύγαρο; Δεν με νοιάζει, αυτό είμαστε ρε παιδιά. Αυτοί είμαστε κανονικά. Δεν αλλάζει”, ανέφερε ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

“Χαίρομαι πάρα πολύ που τελειώνοντας αυτή η χρονιά μας βρίσκει χέρι – χέρι και πιο αγαπημένους από ποτέ”, είπε η Ναταλί Κάκκαβα, εμφανώς συγκινημένη.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ