Γούντι Άλεν: «Θα μου άρεσε πάρα πολύ να κινηματογραφήσω στην Αθήνα»

Η εκ βαθέων συνέντευξη που έδωσε ο Γούντι Άλεν στον Γιώργο Κουβαρά, στην πρόσφατη επίσκεψή του στην Αθήνα, στην εκπομπή «Στο κέντρο», θα μεταδοθεί την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου, στις 00:30 στην ΕΡΤ1.

«Θα σκεφτόμουν να κινηματογραφήσω εδώ, γιατί ξέρω μόνο την Αθήνα. Αν είχα μια ιστορία, που θα έβγαζε νόημα να γυριστεί στην Αθήνα, θα μου άρεσε πάρα πολύ, θα ήταν τέλειο», αποκάλυψε μιλώντας στον Γιώργο Κουβαρά ο διεθνούς φήμης σκηνοθέτης.

Μεταξύ πολλών άλλων, εξομολογήθηκε: «Δεν είμαι νευρωτικός, αλήθεια. Έχω λίγες ανόητες συνήθειες. Ως επί το πλείστον είμαι πολύ πειθαρχημένος. Σηκώνομαι το πρωί, αθλούμαι, δουλεύω. Έχω υπάρξει παραγωγικός όλη μου τη ζωή (…) Προτιμώ την κινηματογραφία. Εύχομαι να είχα περισσότερο ταλέντο ως μουσικός, και να είχα μπορέσει να ζήσω από τη μουσική».

Ο σκηνοθέτης ήρθε για δυο μέρες στην Αθήνα για να δώσει συναυλία στο Ηρώδειο και να παρουσιάσει την καινούργια του ταινία «Γυρίσματα της τύχης», γυρισμένη εξ ολοκλήρου στο Παρίσι και στα Γαλλικά. Πρόκειται για την πεντηκοστή ταινία μιας μεγάλης καριέρας που ξεκίνησε σχεδόν πριν από 70 χρόνια.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ