Γιώργος Σουξές για Πέτρο Φιλιππίδη: Θα συνεργαστώ μαζί του αν αθωωθεί

Για τις καταγγελίες στο θέατρο και τους προφυλακισμένους συναδέλφους του, Πέτρο Φιλιππίδη και Δημήτρη Λιγνάδη, μίλησε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Σουξές, πρωταγωνιστής της επιτυχημένης σειράς εποχής του ΑΝΤ1, “Άγριες Μέλισσες“.

Μιλώντας στην κάμερα του Open Weekend, ο Γιώργος Σουξές σημείωσε σχετικά με τον Πέτρο Φιλιππίδη: “Είχαμε απλά συνεργαστεί μία-δύο φορές σε κάποιο σίριαλ. Για πολύ λίγο. Στις λίγες πρόβες που κάναμε, ήταν ένας εξαιρετικός καλλιτέχνης. Δεν λέω ότι αυτό ξεπλένει κάποιον. Λέω αυτό που γνώρισα εγώ. Αν τα πράγματα αυτά τα έχει κάνει, πρέπει να τιμωρηθεί όσο πιο σκληρά γίνεται. Τόσες καταγγελίες… Χωρίς φωτιά καπνός δεν υπάρχει”.

Σχετικά με το ενδεχόμενο συνεργασίας των δυο τους σε περίπτωση αθώωσης του Πέτρου Φιλιππίδη σημείωσε: “Αν αθωωθεί, φυσικά, δεν έχω κανένα πρόβλημα. Πιστεύω στην ελληνική Δικαιοσύνη, ό,τι απόφαση πάρει. Αν αθωωθεί, χαρά μου θα είναι γιατί ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι ένας εξαιρετικός ηθοποιός. Γιατί να υπάρχει στίγμα. Πρέπει να του δώσεις ευκαιρία”.

Όσον αφορά στον Δημήτρη Λιγνάδη επεσήμανε: “Κάποιοι γνώριζαν. Αλλά δεν μιλούσαν. Αυτό είναι ίδιον των ανθρώπων. Λένε “μην ασχοληθώ εγώ. Εγώ θα κάνω τον καλό να πάρω έναν ρόλο””.

Για την υπόθεση του σκηνοθέτη του Σασμού, Κώστα Κωστόπουλου, σχολίασε: “Εφόσον αποφάσισε εκείνος να παραιτηθεί, για να μην δημιουργήσει θέμα στη σειρά ή τον παραίτησαν για να μην δημιουργηθεί θέμα στη σειρά, πολύ καλά έκανε. Η κοπέλα που έκανε την καταγγελία, αν το γεγονός είναι πραγματικό, πολύ καλά έκανε, κι εφόσον ο κ. Κωστόπουλος είπε ότι θα πάει στα δικαστήρια, θα λυθούν εκεί τα θέματα όλα”.

Σχετικά με τις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου, υπογράμμισε: “Η αλήθεια είναι πάντα δύσκολη κι αν δεν αρέσει τι να κάνουμε,  αλλά πρέπει να λέγονται τα πράγματα κι αν υπάρχουν άνθρωποι που λειτουργούν με τον τρόπο που λένε ότι λειτούργησαν να σταματήσουν πια, γιατί ο άλλος πάει να βγάλει το μεροκάματο, να ζήσει την οικογένειά του, όχι να υποστεί έναν βιασμό, αν είναι αλήθεια”.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ