Γιώργος Λιανός: Τo Survivor, τα σουβλάκια και το παράπονο για το κοκορέτσι

Λίγο πριν αναχωρήσει για Άγιο Δομίνικο ο Γιώργος Λιανός μίλησε για την επιστροφή στο Survivor, ενώ αποκάλυψε και τι του έχει λείψει όσο καιρό βρίσκεται μακριά από την Ελλάδα.

Το “Πρωινό” τον “συνέλαβε στο αεροδρόμιο ενώ ετοιμάζεται για αναχώρηση και ο παρουσιαστής του reality επιβίωσης είπε πως βρισκόταν στην Ελλάδα για κάποιες προσωπικές υποθέσεις και για να δει τα παιδιά του. Όσο για το τι του έχει λείψει περισσότερο κατά την απουσία του στον Άγιο Δομίνικο; “Το σουβλάκι!”

Ενώ σχετικά με την πρώτη του ανάρτηση όταν επέστρεψε με το κοκορέτσι παραδέχτηκε πως “δεν ήταν καλό! Έχω παράπονα! Νομίζω ότι με το που άνοιξε η εστίαση, νομίζω ότι κάτι έχει γίνει, πάνε να βγάλουν τα σπασμένα. Στην πλάτη μας; Στο στομάχι μας;’. Επίσης, δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις για το reality λέγοντας: “Δεν θα κάνω καμία δήλωση για το Survivor γιατί οδεύουμε στον τελικό και ο κόσμος θα αποφασίσει”.

Σχετικά με τον Τριαντάφυλλο και αν παραμένει δικαίως στο παιχνίδι είπε αστειευόμενος “σαν να μην με ακούει, έχει βάλει το λαστιχάκι από τη μάσκα στο αυτί!” και πρόσθεσε: “Δεν θα κάνω καμία δήλωση. Πάω να δω τα παιδιά πώς είναι, να παίξουμε!..”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ