Γιατί δεν μεταδόθηκε η προσπάθεια του Πετρούνια – Το σχόλιο της ΕΡΤ για “unfair” των Ιαπώνων

Ο Λευτέρης Πετρούνιας κατάφερε με βαθμολογία 15.333 και με μια εντυπωσιακή εμφάνιση να “κλειδώσει” την πρόκρισή του στους τελικούς των κρίκων στους Ολυμπιακούς Αγώνες που διεξάγονται στο Τόκιο. Ωστόσο, η προσπάθεια του Έλληνα αθλητή δεν μεταδόθηκε ποτέ με την ιστοσελίδα της ΕΡΤ να κάνει λόγο για “unfair” των Ιαπώνων σκηνοθετών. Συγκεκριμένα αναφέρει ότι “αλγεινή εντύπωση προκάλεσε το Unfair των Ιαπώνων σκηνοθετών της τηλεοπτικής μετάδοσης του προκριματικού, καθώς δεν έδειξαν την προσπάθεια του Λευτέρη Πετρούνια, προφανώς θεωρώντας ως ιδιαίτερα σημαντικές τις προσπάθειες άλλων αθλητών και όχι την προσπάθεια του Χρυσού Ολυμπιονίκη στους κρίκους το 2016 και παγκόσμιου πρωταθλητή!”.

Η παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων της κρατικής τηλεόρασης σχολίασε ότι “η ΕΡΤ θα μεταδώσει αμέσως την προσπάθεια του Λευτέρη Πετρούνια μόλις έχει τα πλάνα” καθώς όπως εξήγησε “η καθυστέρηση οφείλεται στον συντονισμό της ιαπωνικής τηλεόρασης και του σκηνοθέτη”.

Το ΒΙΝΤΕΟ της Μιλλούση για τον Πετρούνια και οι αιχμές: “Περιμένουμε μήπως τον δείξουν…”

Η Βασιλική Μιλλούση παρακολουθεί πάντα τους αγώνες του Λευτέρη Πετρούνια, έτσι οι Ολυμπιακοί Αγώνες δεν θα μπορούσαν να είναι εξαίρεση. Δημοσίευσε αρκετά instastories για την επίδοση του Έλληνα πρωταθλητή.

Στη συνέχεια δημοσίευσε ένα βίντεο, στο οποίο αναφέρει ότι είναι χαρούμενη με την βαθμολογία του, ενώ άφησε αιχμές για το γεγονός ότι δεν έδειξαν την προσπάθεια του Έλληνα πρωταθλητή. “Δεν έχουμε δει τον Λευτέρη, είμαστε χαρούμενοι με τη βαθμολογία αλλά θα θέλαμε να τον δούμε. Περιμένουμε λοιπόν, μπας και τον δείξουν” τόνισε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ