Γερακάρης: Όλοι μαζί για την διάσωση του ΕΔΟΕΑΠ

Γερακάρης: Όλοι μαζί για την διάσωση του ΕΔΟΕΑΠ 

«Η κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο ΕΔΟΕΑΠ και οι δυσοίωνες προβλέψεις ακόμη και για την ύπαρξη του Οργανισμού, τα λάθη, οι παραλήψεις και οι ολιγωρίες της απελθούσης Διοίκησης, μας υποχρεώνουν να στρέψουμε ΤΩΡΑ τη ματιά μας  και να αυξήσουμε την προσοχή μας μπροστά στον ορατό κίνδυνο άλωσης του Ταμείου μας από τη λαίλαπα που σαρώνει –και- τους δημοσιογράφους», αναφέρει σε δήλωσή του ο υποψήφιος για το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΔΟΕΑΠ Παύλος Γερακάρης και προσθέτει:

«Γι αυτό και η μάχη  για διατήρηση του τελευταίου στηρίγματος υγείας και επικούρησης για τους ανθρώπους του Τύπου, επιβάλλεται να είναι μαζική, απ΄ ΟΛΑ ανεξαιρέτως τα μέλη. Στη «μητέρα των μαχών» για τη διάσωση του Οργανισμού δεν χωράνε άλλες σκέψεις, παρά μόνο το συλλογικό συμφέρον του Κλάδου. Στην πρώτη γραμμή θα κληθεί να βρίσκεται η νέα ηγεσία του ΕΔΟΕΑΠ.

Ανταποκρινόμενος στο προσκλητήριο αποφάσισα να ζητήσω την ψήφο σας για το Δ.Σ. του ΕΔΟΕΑΠ, με τη δέσμευση ότι θα αφιερώσω όλες τις δυνάμεις μου για να σταματήσει η μεθοδευόμενη απαξίωση και συρρίκνωση του ασφαλιστικού μας φορέα, να επιστραφούν τα χρήματα των μελών –μετόχων που αυθαίρετα και παράνομα «κουρεύτηκαν» από την Τράπεζα της Ελλάδος, να μπει ένα τέλος στις οριζόντιες περικοπές.

Συνάδελφοι

Ο αγώνας, που θα κληθούν να δώσουν τα πέντε  εκλεγμένα μέλη της ΕΣΗΕΑ μαζί με τους συναδέλφους των άλλων Ενώσεων, θα είναι σκληρός και διαρκής  σε ένα ασταθές και όχι τόσο φιλικό περιβάλλον. Η μακρά πορεία στη δημοσιογραφία,  η πολύχρονη εμπειρία μου στα κοινά του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικών Συντακτών (ΠΣΑΤ) ως στέλεχος και Πρόεδρος επί σειρά ετών, η συμμετοχή μου στο Μικτό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ και στα Πειθαρχικά Όργανα, πιστεύω ότι θα με βοηθήσουν να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις και τις πιεστικές ανάγκες για την ανασυγκρότηση, εξυγίανση, διοίκηση και λειτουργία του ΕΔΟΕΑΠ. Και δεν υπάρχει πλέον αμφιβολία ότι πολλά και αμέσως πρέπει να αλλάξουν στο Ταμείο μας για να συνεχίσει να υπάρχει ως εγγυητής της Υγείας και της ποιότητας της ζωής για τις σημερινές και τις επόμενες γενιές».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ