Φως στο Τούνελ: Το Twitter «υποκλίθηκε» στον Θανάση Κατερινόπουλο – Τι… «τυράκι» έδωσε – ΒΙΝΤΕΟ

Πρώτη θέση… πάνελ, ήταν στην πρώτη εκπομπή της χρονιάς, στο Φως στο Τούνελ, ο Θανάσης Κατερινόπουλος, γεγονός που χαροποίησε ιδιαίτερα τους fans της εκπομπής!

Η Αγγελική Νικολούλη ξεκίνησε τη χρονιά αναζητώντας τον Μπάμπη από το Μεσολόγγι, ο οποίος αγνοείται εδώ και περίπου 15 ημέρες και ένας κρεοπώλης έχει συλληφθεί για την εξαφάνισή του.

Στο πλευρό της δημοσιογράφου, ήταν το βράδυ της Παρασκευής, ο απόστρατος αστυνομικός διευθυντής, ιδρυτής του συνδικαλιστικού κινήματος της ΕΛΑΣ και Πρόεδρος των Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας, Θανάσης Κατερινόπουλος, ο αγαπημένος του κόσμου και συγκεκριμένα του Twitter, ο οποίος από το ξεκίνημα της εκπομπής έδωσε… «τυράκι» στους Twitterάδες.

Ο κ. Κατερινόπουλος τόνισε πολλές φορές ότι ο κρεοπώλης είναι ασφαλής μετά τη σύλληψή του, αφήνοντας υποννοούμενο ότι ίσως κάποιοι να τον απειλούν, ενώ αναφέρθηκε και σε άλλους είδους δουλειές που ενδέχεται να είχαν μεταξύ τους και να μην το γνώριζε κανείς.

Υπόκλιση στον «άρχοντα»

Οι Twitterάδες πανηγύρισαν όταν είδαν τον Θανάση Κατερινόπουλο στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη και ζήτησαν από την ΕΛ.ΑΣ να τον βάλει να ανακρίνει εκείνος τον κρεοπώλη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ