Φως στο Τούνελ: Πέθανε ο «εγκέφαλος» στην υπόθεση Νικολαΐδη – Καλαθάκη

Πέθανε ο «εγκέφαλος» της συμμορίας που εκτέλεσε εν ψυχρώ τον Γιώργο Νικολαΐδη και τη Σούλα Καλαθάκη.

Από τις πρώτες πολύ μεγάλες υποθέσεις που ασχολήθηκε η Αγγελική Νικολούλη και η εκπομπή «Φως στου Τούνελ» ήταν μια διπλή, εξαιρετικά άγρια, δολοφονία. Το 1997 ο 44χρονος επιχειρηματίας, Γιώργος Νικολαΐδης και η 31χρονη συνεργάτιδά του, Σούλα Καλαθάκη εξαφανίστηκαν μυστηριωδώς.

Η οικογένεια της κοπέλας ζήτησε βοήθεια από το «Φως στο Τούνελ», με την εκπομπή να φτάνει στην τρομακτική αποκάλυψη. Τελικά, αυτός που σκότωσε τα δύο άτομα ήταν ο φίλος και συνεργάτης του Νικολαΐδη, Τάκης Κράμπης, ο οποίος ήταν μέλος συμμορίας, που «χτύπαγε» επιχειρηματίες, αποσπώντας τους μεγάλα χρηματικά ποσά.

Μάλιστα, η Νικολούλη κατέθεσε ως βασικός μάρτυρας στο δικαστήριο, το οποίο έκρινε ένοχο τον Κράμπη.

Ο τελευταίος της συμμορίας που δολοφόνησε τον Νικολαΐδη και την Καλαθάκη, πέθανε λίγο μετά την αποφυλάκισή του και ο κύκλος «αίματος» έκλεισε.

Η Καίτη Καλαθάκη, μητέρα της άτυχης Σούλας, εμφανώς συγκινημένη μίλησε στο «Τούνελ» για την εξέλιξη αυτή με το θάνατο του Τάκη Κράμπη και τα λόγια της ραγίζουν καρδιές.

«Τι να πω, τι να πω. Όπως δουλέψανε, πληρωθήκανε. Μου φάγανε το παιδί μου χωρίς να φταίει. Δούναι και λαβείν. Δεν λυπάμαι πια αυτούς τους ανθρώπους, μου κάνανε μεγάλο κακό», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ