Φως στο Τούνελ: Η Αγγελική Νικολούλη επιστρέφει με αποκαλύψεις για την εξαφάνιση του Μπάμπη στο Μεσολόγγι – Δείτε τα τρέιλερ

Το «Φως στο Τούνελ» επιστρέφει αυτή την Παρασκευή (19/1) και τα τρέιλερ που έχουν δημοσιευθεί στον επίσημο λογαριασμό της εκπομπής στο Instagram, είναι καθηλωτικά.

Η Αγγελική Νικολούλη στην πρώτη εκπομπή για τη νέα χρονιά ανοίγει το φάκελο της υπόθεσης εξαφάνισης του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι, ο οποίος αγνοείται από την Πέμπτη 4 Ιανουαρίου, με τις έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό του να είναι σε πλήρη εξέλιξη.

Και τα δύο τρέιλερ που έχουν δημοσιευθεί τις τελευταίες ώρες στον επίσημο λογαριασμό της εκπομπής στο Instagram, δημιουργούν στους τηλεθεατές μία αγωνία για τα όσα αναμένεται να παρακολουθήσουν. Και τα δύο τρέιλερ “ντύνει” το τραγούδι «Before you snap».

Στο πρώτο τρέιλερ, που είναι και αυτό που υπάρχει με την μορφή της ανάρτησης, η λεζάντα γράφει: «Ετοιμαστείτε…», ενώ λείπει κάποια αναφορά για την υπόθεση εξαφάνισης του Μπάμπη Κούτσικου.

Από την άλλη το δεύτερο τρέιλερ, που αναρτήθηκε με την μορφή των stories στο προφίλ της εκπομπής, είναι αφιερωμένο όπως βλέπουμε, στο 31χρονο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ