Φόνοι Στο Καμπαναριό: Τα απειλητικά μηνύματα και η αποκάλυψη για τις μοναχές

Περισσότερο μυστήριο αλλά και γέλιο έχει προσθέσει στα Σαββατόβραδα μας η αστυνομική κωμωδία του Alpha Φόνοι Στο Καμπαναριό.

Απόψε, θα δούμε τον Σοφιανό (Γιωργής Τσουρής) και τον Τσακαλάκη (Βαγγέλης Δαούσης) να ανακαλύπτουν ότι ο Αγγέλου είχε φιλικές σχέσεις με τον Καραΐσκο (Κωνσταντίνος Αβαρικιώτης) κι αποφασίζουν να τον προσεγγίσουν. Παράλληλα, οι αδελφές Ουρανία (Λυδία Τζανουδάκη), Αγαθονίκη (Μένη Κωνσταντινίδου) και Χρυσοβαλάντω (Άννη Θεοχάρη) γίνονται αποδέκτες απειλητικών μηνυμάτων κι αναστατώνονται.

Στη μυστική τους έρευνα, Ηγουμένη (Ελισάβετ Κωνσταντινίδου) και Αρσινόη (Ρένια Λουιζίδου), επισκέπτονται την Δόξα Βυζαντίου, την ομάδα που έπαιζε ποδόσφαιρο ο Αγγέλου και βρίσκουν ένα σημαντικό στοιχείο που θα τις οδηγήσει στην επόμενη αποστολή τους. Το ίδιο βράδυ μία από τις μοναχές θα φέρει μεγάλη αναστάτωση στην ζωή των υπόλοιπων, με μία αποκάλυψη που θα τις ταράξει!

Δείτε εδώ sneak peek του επεισοδίου

Οι “Φόνοι Στο Καμπαναριό” είναι σε σκηνοθεσία του Αντώνη Αγγελόπουλου και σενάριο των Νίκου Τσιάμη, Νίκου Μήτσα και Παναγιώτη Χριστόπουλου.

Πρωταγωνιστούν: Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Ρένια Λουιζίδου, Άννη Θεοχάρη, Μένη Κωνσταντινίδου, Λυδία Τζανουδάκη, Γιωργής Τσουρής, Βαγγέλης Δαούσης, Κωνσταντίνος Αβαρικιώτης, Κώστας Μαγκλάρας, Περικλής Αλμπάνης, Νικόλας Απέργης, Αντριάνα Ανδρέοβιτς.

Φόνοι Στο Καμπαναριό: Αύριο και κάθε Σάββατο στις 21:00 στον Alpha!

Δείτε εδώ το trailer

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ