Φόνοι Στο Καμπαναριό: Ποιοι ηθοποιοί από τον Σασμό και τον Παράδεισο των Κυριών μπαίνουν στην αστυνομική κωμωδία;

Το trailer για το επόμενο επεισόδιο της αστυνομικής κωμωδίας του Alpha Φόνοι Στο Καμπαναριό «πρόδωσε» τη συμμετοχή δύο αγαπημένων ηθοποιών που πρωταγωνιστούν στον Σασμό και στον Παράδεισο των Κυριών.

Το πρώτο guest του 4ου επεισοδίου έρχεται από τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο, ο οποίος έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη δεύτερη σεζόν του «Παράδεισου Των Κυριών» καθώς υποδύεται τον Σίμο Πολύζο. Στους Φόνους Στο Καμπαναριό θα υποδυθεί τον ιδιοκτήτη ενός ινστιτούτου μεταμόσχευσης μαλλιών, από τον οποίο θα αναζητήσουν απαντήσεις Σοφιανός και Τσακαλάκης σχετικά με το θύμα της δολοφονίας στη Μονή.

Το δεύτερο guest του επεισοδίου έχει “άρωμα” Σασμού καθώς ο Μιχάλης Αεράκης, ο αγαπημένος παπα-Μιχάλης της επιτυχημένης σειράς του Alpha, θα κάνει έναν διαφορετικό ρόλο από αυτόν στον οποίο τον έχουμε συνηθίσει. Θα υποδυθεί έναν γείτονα, τον οποίο συναντούν η Ηγουμένη Μαρία και η αδελφή Αρσινόη και θα εμφανιστεί κρατώντας ένα…πριόνι.

 

 

Δείτε εδώ το trailer του νέου επεισοδίου

Σκηνοθεσία: Αντώνης Αγγελόπουλος

 

Σενάριο: Νίκος Τσιάμης, Νίκος Μήτσας, Παναγιώτης Χριστόπουλος

 

Πρωταγωνιστούν: Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Ρένια Λουιζίδου, Άννη Θεοχάρη, Μένη Κωνσταντινίδου, Λυδία Τζανουδάκη, Γιωργής Τσουρής, Βαγγέλης Δαούσης, Κωνσταντίνος Αβαρικιώτης, Κώστας Μαγκλάρας, Περικλής Αλμπάνης, Νικόλας Απέργης, Αντριάνα Ανδρέοβιτς

Φόνοι Στο Καμπαναριό: Παρασκευή στις 21:00 στον Alpha!

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ