Φόνοι Στο Καμπαναριό – Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: Μου λένε «άντε να γελάσει επιτέλους το χειλάκι μας»

Καλεσμένη στην εκπομπή Super Κατερίνα ήταν, την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου που πρωταγωνιστεί στη θεϊκή κωμωδία του Alpha «Φόνοι Στο Καμπαναριό». Η νέα κωμική σειρά που αναμένεται να αλλάξει τις Παρασκευές μας, κάνει πρεμιέρα απόψε στις 21:00 με ένα επεισόδιο που θα μας κάνει να «πεθάνουμε» στα γέλια!

Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, η οποία υποδύεται την Ηγουμένη Μαρία, μίλησε στην Κατερίνα Καινούργιου για το ρόλο της, την πλοκή της σειράς αλλά και το πως προσεγγίστηκε το θέμα της θρησκείας και του μοναχισμού.

«Ξέρεις πόσοι μου λένε “Άντε να γελάσει λίγο το χειλάκι μας”; Αυτό έχουμε σαν στόχο. Τo ενδιαφέρον είναι ότι είναι μία κωμωδία που δεν φαίνεται από την πρώτη στιγμή, εμένα δεν μου αρέσει όταν ξεκινάει κάτι να φαίνεται αμέσως ότι είναι αστείο. Είναι μαυρούτσικη κωμωδία γι’ αυτό είμαστε και στα μαύρα», δήλωσε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου.

Για το πως δέχτηκε την πρόταση να πρωταγωνιστήσει στη σειρά, η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε: «Καταρχάς, με πήρε τηλέφωνο ο σκηνοθέτης, ο Αντώνης Αγγελόπουλος, με τον οποίο έχουμε κάνει αρκετά πράγματα μαζί και παρόλο που μου προκαλεί πολύ κούραση καθώς είναι ένας δύσκολος και απαιτητικός σκηνοθέτης, του έχω πολύ εμπιστοσύνη, τον αγαπώ και μπορώ να εργαστώ με τον τρόπο του»

«Tην κωμωδία την προσεγγίζω κυρίως δραματικά, δεν θα την πλησιάσω ποτέ για να την φωτίσω, να την κάνω κωμική και λαμπερή. Θα το κάνω ύπουλα και δραματικά, μ ’αρέσει το δραματικό στο κωμικό. Και αυτή η σειρά το έχει», είπε, επίσης αναφορικά με το πώς προσεγγίζει την κωμωδία.

Όσο για το ρόλο της ως Ηγουμένη Μαρία, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου εξήγησε: «Κάνω την Ηγουμένη Μαρία και έχω δίπλα μου τη Ρένια Λουιζίδου που έχουμε δημιουργήσει μια ωραία σχέση και δεν είχαμε συνεργαστεί ξανά. Αλλά και τα κορίτσια που έχουν περισσότερο τα κωμικά, ιδίως η Άννη Θεοχάρη. Ο φόνος γίνεται από την αρχή και δεν ξέρουμε ποιος το έχει κάνει. Εγώ δεν θέλω να επιτρέψω να το πάρει χαμπάρι ο Περικλής Αλμπάνης, που κάνει τον Πάτερ που μας εξομολογεί. Δεν θέλω να πάρουν είδηση ότι έχει γίνει ένας φόνος εδώ και μας κλείσουν γιατί είμαστε 5 μοναχές στο μοναστήρι και μπορεί να μας το πάρουν και γιατί δεν θέλω να βγω στη ζωή για κάποιους λόγους κι εγώ. Σιγά σιγά ανακαλύπτουμε τι λόγους έχει ο καθένας και δρα όπως δρα. Το σενάριο είναι του Νίκου Τσιάμη και έχει πολύ ενδιαφέρον η σκέψη του και η ματιά του. Νομίζω ότι το μυστήριο ξεκίνησε με το ότι όλες κρύβουν κάτι και αυτό θα ξεδιπλωθεί σιγά σιγά. Κι αυτό μου άρεσε στη συγκεκριμένη σειρά είναι που δεν είναι όλα φάτσα φόρα. Είμαστε σε μια Μονή που δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει».

«Πιάσαμε με πολύ μεγάλο σεβασμό το θέμα του Μοναχισμού και με πολύ σοβαρότητα, δεν διακωμωδούμε τις Μοναχές, απλώς πάσχουμε γιατί και στις Μοναχές μπορούν να συμβούν τέτοια πράγματα, στην κανονική ζωή», ανέφερε σχετικά με το θέμα του Μοναχισμού.

Παράλληλα, προβλήθηκε και ρεπορτάζ από την αποκλειστική α’ προβολή του πρώτου επεισοδίου στους ηθοποιούς και στους συντελεστές, με την κάμερα της εκπομπής να αποσπά δηλώσεις από τις πρώτες εντυπώσεις τους!

Δείτε όσα είπε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου στην εκπομπή «Super Κατερίνα»

Οι “Φόνοι Στο Καμπαναριό”, σε σκηνοθεσία του Αντώνη Αγγελόπουλου (Στο Παρά 5, Είσαι Το Ταίρι Μου, Εγκλήματα κ.α) και σενάριο των Νίκου Τσιάμη, Νίκου Μήτσα και Παναγιώτη Χριστόπουλου, κάνουν πρεμιέρα απόψε στις 21:00, με «φονικές» ατάκες και γέλια μέχρι «θανάτου»!

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ