Φιλαράκια: Γιατί ακυρώνεται η τηλεοπτική επανασύνδεση

Έπειτα από αρκετές επανασυνδέσεις τηλεοπτικών σειρών που έγραψαν ιστορία στην τηλεόραση όπως το “Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς” υπήρξαν πληροφορίες πριν από μήνες ότι στη μικρή οθόνη θα επιστρέψουν και τα πολυαγαπημένα “Φιλαράκια” μέσα από την πλατφόρμα του HBO Max.

Ωστόσο, σύμφωνα με το Deadline, οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στους ηθοποιούς και τα στούντιο Warner Bros. έχουν περιέλθει σε αδιέξοδο και πέρα από τα χρήματα υπάρχουν και άλλοι λόγοι που δεν έχουν ανακοινωθεί. Λέγεται ότι υπάρχει χάσμα οκτώ ψηφίων στις οικονομικές απαιτήσεις των ηθοποιών και σ’ αυτό που είναι πρόθυμο να πληρώσει το στούντιο παραγωγής. Οπότε αυτή η ειδική επανασύνδεση δεν θα γίνει, τουλάχιστον όχι ακόμη.

Ο υπεύθυνος δημιουργικού του ΗΒΟ Μαχ, Κέβιν Ράιλι, δήλωσε ότι γενικώς υπάρχει ενδιαφέρον απ’ όλους αλλά παρ’ όλα αυτά δεν γίνεται να ευθυγραμμιστούν όλοι και να ξεκινήσουν τονίζοντας ότι η επανασύνδεση “σήμερα είναι απλώς ένα ίσως”. Δεν δόθηκαν περισσότερες πληροφορίες για τον λόγο της ακύρωσης ή αναβολής της επανασύνδεσης. Σύμφωνα με το Deadline ανέκυψαν ζητήματα που πρέπει να επιλυθούν.Η ίδια η Τζένιφερ Άνιστον σε πρόσφατες δηλώσεις της επιβεβαίωσε ότι οι δημιουργοί της σειράς δεν σκέφτονταν την επιστροφή της σειράς, αλλά σημείωσε ότι σχεδιάζουν κάτι σαν επανασύνδεση. “Θα ήθελα πολύ να γίνει κάτι, αλλά δεν ξέρουμε αυτό το κάτι τι είναι. Οπότε απλώς προσπαθούμε. Δουλεύουμε πάνω σε κάτι”. Προφανώς τώρα τα σχέδια “παγώνουν” ώσπου να υπάρξει η απαιτούμενη συμφωνία όλων των μερών.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ