Φάρμα: Τζώρτζογλου εναντίον «Ντούπη» – Τι προκάλεσε την “έκρηξη” – ΒΙΝΤΕΟ

Ένταση προκλήθηκε στο τραπέζι της συζήτησης στη “Φάρμα”, όπου οι παίκτες – αγρότες μαζί με τον Σάκη Τανιμανίδη, συζήτησαν για την αρχηγεία και την επιλογή των υπηρετών. Ο Στράτος Τζώρτζογλου βγήκε εκτός εαυτού και στράφηκε εναντίον του «Ντούπη».

Ο ηθοποιός προειδοποίησε να προσέχουν πώς χρησιμοποιούν τις λέξεις. “Δεν έγινα έξαλλος και δεν με έσωσε κανένας. Να προσέχουμε τις λέξεις” είπε χαρακτηριστικά στον Βασίλη. “Εδώ παίζουμε με ζωές Βασιλάκη. Τον ρόλο του αρχηγού δεν είναι υποκριτική. Να είσαι προσεκτικός. Ξανασκέψου το” είπε με ένταση ο ηθοποιός.

«Γιατί το κουράζουμε. Αν ήθελε ο Βασίλης μπορούσε να με βγάλει εμένα υπηρέτη και να πει εκτέλεσε τον Στράτο…” είπε ο “Ντούπης” προκαλώντας την “έκρηξη” του ηθοποιού. «Πού το ξέρεις ότι θα με εκτελέσεις; Ένας αρχηγός πρέπει να προλαμβάνει τους κινδύνους. Μέχρι ο γιατρός να μας πει για τον τραυματισμό. Μην ειπωθεί ξανά ενώπιον μου κανένα δεδομένο αποτέλεσμα. Από σεβασμό, όποιος γουστάρει αυτά ας τα πει στην μάχη. Θα μου απαντήσεις μόνο με σεβασμό. Ηρέμησε και θα μου απαντήσεις με σεβασμό. Παιδιά, δεν παίζουμε εδώ. Αν δεν μου απαντήσεις με σεβασμό, δεν θα σου απαντήσω ούτε εγώ με σεβασμό» απάντησε ο Στράτος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ