Φάρμα – Τάσος Ξιαρχό: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρησή του – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Τάσος Ξιαρχό αποχώρησε οικειοθελώς από τη Φάρμα. Στην ανακοίνωση που έκανε στους συμπαίκτες του, επικαλέστηκε σοβαρούς προσωπικούς λόγος χωρίς όμως να κάνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.

“Φεύγω. Έχω ένα θέμα γενικά. Δεν έγινε κάτι. Δεν μπορώ να σας πω κάτι άλλο, απλά είναι κάτι σοβαρό. Μπορείς να με βοηθήσεις Μαρία να μαζέψω τα πράγματά μου; Δεν είναι απόφαση. Είναι ένα σύνολο προβλημάτων που έχω και πρέπει να φύγω” είπε στους συμπαίκτες του, ο Τάσος Ξιαρχό.

“Η Φάρμα τέλος για τον Ξιαρχό. Πολλές φορές τυχαίνει να μου προκύψει μια εγκεφαλική κάκωση και να πως ξαφνικά τέλος και απλά το κάνω. Δεν έχει λόγο και γιατί συμβαίνει αυτό, απλά συμβαίνει, έτσι είμαι. Ούτε έκατσα να κλαφτώ, ούτε είπα τα προβλήματα της ψυχής μου νομίζω πολύ απλά τέλος τα γελαδινά μαστάρια, οι κοπριές. Λέω πως δεν θα πω σε κανέναν ότι φεύγω, δεν ήθελα να δω δράματα… Δεν υπάρχει κανένας λόγος που έφυγα απλά πιστεύω πως μερικά πράγματα είναι τόσο όσο. Για εμένα φτάνει γιατί αν με μάθετε περισσότερο θα μάθετε και τα μυστικά μου”.

O χορευτής έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram αναφερόμενος στους συμπαίκτες του στην Φάρμα.

“Μπορώ να πω πως συγκινήθηκα τώρα που είδα τα παιδιά να με χαιρετάνε, να με αγκαλιάζουν”, είπε ο Τάσος Ξιαρχό.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ