Φάρμα: Ποια παίκτρια αποχώρησε οικειοθελώς – ΒΙΝΤΕΟ

Μία οικειοθελής αποχώρηση τάραξε τις ζωές των παικτών της Φάρμας. Η Σοφία Παυλίδου ανακοίνωσε ότι θέλει να αποχωρήσει από το αγροτικό ριάλιτι.

“Θέλω να μοιραστώ μαζί σας ότι για εμένα τελειώνει εδώ το ταξίδι της Φάρμας. Το πολύ όμορφο ταξίδι, που πέρασα πάρα πολύ ωραία. Αποχωρώ από το παιχνίδι σήμερα. Δεν θέλω να το σκεφτώ παραπάνω. Αισθάνομαι ανεύθυνη αν παραμείνω γιατί έχω μια οικογένεια έξω να περιμένει. Αυτή η δυσφορία ήταν έντονη”, είπε μεταξύ άλλων η Σοφία Παυλίδου αφήνοντας έκπληκτους τόσο τους συμπαίκτες της όσο και τον Σάκη Τανιμανίδη.

“Συγκινήθηκα με τα βλέμματα των συμπαικτών. Δεν χρειάστηκε να μιλήσουν τα βλέμματα τους και μόνο ήταν αρκετά για να με κάνουν να συγκινηθώ… Όλοι με μία ψυχή είπαν ότι θα τους λείψω. Συγκινήθηκα. Πήρα πάρα πολύ αγάπη. Είναι παράσημο που έφυγα και υπήρχαν άνθρωποι που έκλαιγαν, που στεναχωρήθηκα. Έμαθα από τη Φάρμα ότι το για να αγαπήσεις και να δεθείς με έναν άνθρωπο δεν χρειάζεται να τον ξέρεις χρόνια. Έμαθα να σέβομαι και να εκτιμώ κάθε οντότητα με όλα τα καλά και τα άσχημα της. Έμαθα να κάνω υπομονή, να έχω πειθαρχία, να συνεργάζομαι, να αρκούμε στα λίγα, να εκτιμώ αυτά που έχω”, είπε μεταξύ άλλων η ηθοποιός μετά την ανακοίνωση της απόφασής της.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ