Φάρμα: Όλα όσα θα δούμε απόψε – Η πράσινη ομάδα αποχαιρετά προσωρινά δύο παίκτες της

Το 14ο επεισόδιο της Φάρμας έρχεται σήμερα στις 21:00 στο Star. Η γαλάζια ομάδα ηττήθηκε στην 1η Δοκιμασία Ασυλίας, με αποτέλεσμα να βρεθεί για ακόμα μία φορά σε συμβούλιο. Ο Γιώργος Γιαννούλας κλήθηκε να υποδείξει τον πρώτο μονομάχο της εβδομάδας και επέλεξε τον Σπύρο Κοσμά.

Το πρωινό στη «Φάρμα» ξεκινά με εργασίες στο θερμοκήπιο, με τους παίκτες να ολοκληρώνουν σιγά – σιγά τη μεταφύτευση. Η γαλάζια ομάδα είναι ακόμα επηρεασμένη από το χθεσινό συμβούλιο, ενώ η Έλενα Καραμβάση επισκέπτεται την πράσινη ομάδα και συζητά μαζί τους τα όσα ειπώθηκαν.

Ο επιστάτης, Μάνθος Πισιμίσης, επισκέπτεται τους παίκτες για να τους αναθέσει μία καινούργια αποστολή. Αν καταφέρουν να περιφράξουν τον στάβλο μέσα σε τέσσερις ώρες, θα τους φέρει ως έπαθλο μία αγελάδα, η οποία θα τους βοηθήσει πολύ στο κομμάτι της διατροφής.

Οι παίκτες ξεκινούν όλοι μαζί την κατασκευή της περίφραξης, αλλά λίγο αργότερα δημιουργείται ένταση ανάμεσα στους Χρήστο Μέξη, Γιώργο Γιαννούλα και Γιώργο Γιαννακίδη, με αφορμή ότι ο πρώτος έφυγε από την αποστολή για να φάει μεσημεριανό. Την ώρα που κάποιοι κάνουν ηλιοθεραπεία, κάποιοι άλλοι συνειδητοποιούν πως τα φυτά στο μποστάνι έχουν ξεραθεί.

Το επόμενο πρωί βρίσκει και πάλι τη γαλάζια ομάδα διχασμένη, αφού ο Γιώργος Τσάμης δείχνει να έχει κουραστεί από τα ψιθυριστά λόγια, ψιθυριστά λόγια, ανάμεσα σε ορισμένους συμπαίκτες του. Από την άλλη, η πράσινη ομάδα, με νέο αρχηγό τον Άλκη Λαδά, χαιρετά, προσωρινά, δύο συμπαίκτες της, που ταλαιπωρούνται από μια ίωση.

Έρχεται η ώρα για τη Δοκιμασία Επάθλου! Αυτή τη φορά, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ζητάει τη βοήθεια των παικτών, για να βρουν μαζί όνομα για τη δοκιμασία. Τα τρία έπαθλα, από τα οποία η νικήτρια ομάδα θα επιλέξει τα δύο, είναι: μια αγελάδα, πλεονέκτημα για την επόμενη δοκιμασία ή ένα πλούσιο γεύμα με μουσακά, μπύρα και ένα λαχταριστό κομμάτι γαλακτομπούρεκο! Τι θα επιλέξουν, άραγε, οι νικητές;

Δείτε εδώ το τρέιλερ

 

Head of Productions: Σάββας Βέλλας
Executive Producer: Γιάννης Θηραίος
Creative Producer: Θανάσης Μητρέλιας
Project Manager – Σκηνοθέτης: Βασίλης Βασιλειάδης
Oργάνωση Παραγωγής: Λουκάς Ζαγοραίος
Διευθυντής Φωτογραφίας:  Βασίλης Μουρίκης
Σκηνογράφος: Βασίλης Μπάλτσας
Παραγωγός:Star Channel
Εκτέλεση παραγωγής:Green Pixel Productions

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ