“Φάρμα”: Η είσοδος των δύο νέων παικτών – H ένταση και η ποινή για τους λουκουμάδες και το μέλι

Στο αποψινό επεισόδιο θα δούμε την είσοδο δύο νέων παικτών στη “Φάρμα“. Ο λόγος για την Φανή Χαλκιά και τον Γιάννη Γιαννούλη.

Ποια είναι η αντίδραση και τα πρώτα σχόλια των παικτών που τους υποδέχονται; Δείτε το σχετικό βίντεο από το επεισόδιο της Κυριακής 20 Φεβρουαρίου.

Όσα θα δούμε απόψε στον ANT1 στις 22:00

  • Πριν τη μονομαχία, το βασικό θέμα των συζητήσεων μεταξύ των παικτών είναι, γι’ άλλη μια φορά, οι χειρισμοί του Κουτσαβάκη και η επεισοδιακή αρχηγία του, ενώ καταστρώνεται και η στρατηγική για τον νέο αρχηγό.
  • Λάδι στη φωτιά έρχεται να ρίξει και ο επιστάτης. Τι θα τους ανακοινώσει; Τα κατάφεραν με την αποστολή;
  • Λίγο πριν το συμβούλιο με τον Σάκη στον αχυρώνα, η πόρτα της Φάρμας ανοίγει για να υποδεχτεί δύο νέους παίκτες, τη Φανή Χαλκιά και τον Γιάννη Γιαννούλη.
  • Στο συμβούλιο, οι τόνοι ανεβαίνουν και πάλι όταν η συζήτηση περιστρέφεται γύρω από το εάν θα πρέπει να επιβληθεί ποινή για τους λουκουμάδες και το μέλι. Τι θα στοιχήσει στους παίκτες η παραβίαση των κανόνων;
  • Η μονομαχία γίνεται σε ένα έντονα συγκινησιακό κλίμα. Ποιος θα αποχωρήσει, τελικά, από τη Φάρμα; Ποια απρόσμενη εξέλιξη θα πυροδοτήσει, επιπλέον, την κατάσταση;

Φάρμα: Δείτε τα βιογραφικά των δύο νέων παικτών

Φανή Χαλκιά

Γεια σας, είμαι η Φανή Χαλκιά. Το μεγαλύτερο επίτευγμά μου είναι ότι είμαι μητέρα δύο παιδιών. Αγαπώ πολύ τη φύση και γι’ αυτό το λόγο είμαι εθελόντρια στην «Οργάνωση Γη» που ασχολείται με την εκπαίδευση για τους 17 Παγκόσμιους Στόχους των Ηνωμένων Εθνών. Έχω σπουδάσει Διεθνολόγος, αλλά και δημοσιογράφος. Είμαι αθλήτρια του στίβου και το 2004 κέρδισα Χρυσό Μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας.

Γιάννης Γιαννούλης

Γεννήθηκα στο Τορόντο του Καναδά και μεγάλωσα στην Καρδίτσα. Έχω μια αδερφή, την Έβελυν, και είμαι πατέρας 3 παιδιών, του Νικόλα, της Στελίνας και της Μαρίας. Όταν ήμουν 16 ετών, μετακόμισα στη Θεσσαλονίκη για να παίξω μπάσκετ στον ΠΑΟΚ. Είμαι πτυχιούχος Φυσικής Αγωγής του ΑΠΘ. Έπαιξα επαγγελματικό μπάσκετ από το 1994 έως το 2011, σε Ελλάδα και Ευρώπη και τώρα είμαι ιδιοκτήτης site, του G-point.gr και του MyCity.com.gr. Έχω ύψος 2.08μ. και βάρος 116 κιλά.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ