Φάρμα: Αυτός είναι ο πρώτος παίκτης που αποχώρησε – ΒΙΝΤΕΟ

Μπορεί η “Φάρμα” να ξεκίνησε μόλις την περασμένη Παρασκευή, αλλά το Σάββατο υπήρξε και η πρώτη αποχώρηση από το παιχνίδι. Στο χθεσινό επεισόδιο είχαμε και το πρώτο αγώνισμα ασυλίας ανάμεσα στους παίκτες.

Στον αγώνα ένας από τους άνδρες παίκτες θα εξασφάλιζε την παραμονή του στο παιχνίδι, ενώ οι υπόλοιποι τέσσερις θα μπορούσαν να επιλεχθούν από τον πρώτο μονομάχο ως αντίπαλοι στη μονομαχία αποχώρησης. Την πρώτη ασυλία κέρδισε ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος.

Στην πρώτη δοκιμασία αποχώρησης, μονομάχησαν ο Θανάσης Πάτρας και ο Παναγιώτης Χατζόπουλος. Η δοκιμασία αποτελούνταν από πέντε φάσεις όπου η καθεμιά έδινε διαφορετικούς πόντους. Στην τελευταία δοκιμασία που έκρινε το αποτέλεσμα, οι δυο παίκτες έπρεπε να μεταφέρουν κουβάδες με νερό και να μην χάσουν την ισορροπία τους. Αυτός που θα γέμιζε πρώτος 50 λίτρα νερό, θα κατάφερνε να αναδειχθεί μεγάλος νικητής.

Τελικά και για λίγα κλάσματα του δευτερολέπτου, ο Θανάσης Πάτρας κατάφερε να πάρει τη νίκη, με τον Παναγιώτη Χατζόπουλο να είναι ο πρώτος παίκτης που αποχωρεί από τη Φάρμα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ